Drömkullen är född !!

Vi skojade med Mandy och sade att vi vill ha 2 killar och 4 tjejer för det är vad vi har tingat av bra familjer. Och vad fick hon? Jo precis 2+4 ! Helt suveränt! Allt har gått bra och enkelt och hon tar hand om dem precis som en duktig mamma skall. Första valpen anlände vid halv 3 tiden i natt, den sista valpen föddes halv 7 och nu klockan 7 verkar allting färdigt, men man vet aldrig, ibland händer det att en eftersläntare kommer, men vi har kännt igenom magen och tror att hon valpat klart för den här gången. Välkomna alla Guest-valparna.

Förresten..... vi har bestämt namn till bägge kullarna. Goldenkullen är vår L-kull. Och welshvalparna kommer få orter i Wales där rasen härstammar ifrån som namn. Och Mandy heter ju Guest forever så vad kan passa bättre än Guest in....Vi var på semester i bl.a. Wales i sommras, så fantstiskt vackert det var där! Goldenvalparna kommer att heta följande:Y. Lavender-Labyrinth, Lavender-Lantern . Lavender-Lodge samt Lavender-Luck för hanvalparna. Tikarnas namn blir Lavender-Lovestory, Lavender-Lady, Lavender Light o´love samt Lavender-Liquer. Enkelt så döps de i den ordning de är födda. Welshkullen skall då heta.: Guest in Cardiff samt Guest in Porthyrhyd för hanvalparna. (Stella och Olivia är förresten födda i just Porthyrhyd där kennel Trewater huserar.) Tikarna kommer få heta Guest in Ilanelni, Guest in Llanfair, Guest in Snowdonia samt Guest in Swansea.

Kommentarer
Postat av: Susanne Månsson

Va glada vi blir, grattis. Vi har följt Kittys utdragna valpning, skönt att Mandy födde enligt tidtabell. Jag har legat sömnlös sedan kl 04.00 inatt, man undrar ju...........

Sussi m familj

2008-04-02 @ 07:34:52
Postat av: Nina Hatt

Grattis Mandy med familj,
Nu har båda valpningarna gått bra, skönt!
WOW,
va häftigt!
Som vi har väntat och längtat....
Önskar man kunde få sitta bredvid valparna och bara titta...
Nina med familj(förväntansfulla valpköpare)

2008-04-02 @ 09:48:24
Postat av: Helena

Eftersom vi inte har internet uppkpplat ännu, så svårt att följa er på nätet...tur jobbet har dator!!!
Grattis till alla valpar och skönt att det även gått bra för Mandy och att det gick enligt planer! Oj så mycket sött ni har hemma nu!
Vi höres och lycka till! krama om de små! ja även de stora såklart!

2008-04-02 @ 14:11:45
URL: http://www.goldendreams.se
Postat av: Ann-Ci Aideheim

Tack och lov att ni inte valde ortnamnet med 57 bokstäver. En för övrigt väldigt trevlig ort vi besökte i början på 90-talet. Vi tycker nog att Holly kommer att bli ett bra namn på vår valp.

2008-04-14 @ 15:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0