ibland går det troll.....

Ni som vet, vet ju att Olivia drabbades av livmoderinflammation då hon gått dräktig (?) i 7 veckor. Igår vad det Mandys tur...suck...men efter inrådan av veterinär är hon nu satt på antibiotika. En del får i sig bakterier i samband med en förlossning och det är väl sannoklikt vad som hänt.
Och valparnas sporrar fick vi åka och göra om igen på flera av dem, det blev inte bra på alla första gången. Så alla ni som bara tror det är mysigt att vara uppfödare.....det är det inte alltid som ni nog kan ana !! Massa saker kan hända med många oroliga timmar innan det i bästa fall löser sig. Men jag försöker se det som erfarenheter även om man ibland kan känna att man inte vill ha alla erfarenheter.....
Valparna mår i alla fall bra och ökar fint i vikt. Goldenvalparna hoppas vi snart skall öppna sina ögon, brukar vara omkring 10 dagar gamla då.
Någon av dagarna 1-4/5 planerar vi öppet hus för er som skall ha en valp från oss. Vi återkommer lite längre fram med exakt dag och tid, men det är ju långledigt de här dagarna, i alla fall för de flesta av oss och valparna är då tillräckligt stora att tittas på och umgås med i förhoppningsvis fint väder med lite fika i trädgården.
I går debuterade Dali i öppenklass viltspår och fick sin första etta! Känns härligt, nu behöver vi "bara" två ettor till så blir även han viltspårchampion. Vore ju kul om han hinner bli det innan vi registrerar valparna.

Kommentarer
Postat av: Natalie B

Hej!

Om du inte redan deltar, är du välkommen att vara med i min tävling natalieb.blogg.se/tvling.html
Du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!!

2008-04-07 @ 16:28:57
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: Anette

Usch vilken otur med dessa inflammationer och allt möjligt skräp. Hoppas att allt går bra till slut!! Grattis till Dali's 1:a!
Ha det gott// Anette

2008-04-07 @ 20:05:44
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0