återbud !

Idag fick vi ett mail från en av de familjer som skulle haft en av hanarna att de backar ur. De har just flyttat till ett nytt större hus på annan ort och känner att det tar mer tid än de hade trott och att tiden inte kommer räcka till för en valp just nu. I och för sig kanske rätt tänkt, men tråkigt ändå. De har ju varit tingade allihopa så pass länge och vi har fått säga nej till flera andra familjer så nu känns det som att börja om igen dock med det att han är leveransklar redan om en dryg vekca, och vi är ju så noga med att finna bra hem att vi sannolikt inte kommer hinna hitta ett bra hem så pass fort. Men hellre ett återbud nu än om de kommit på det efter någon månad och då velat ångra sig.

Idag har jag varit med Sofie och skrivit in henne vid Socialhögskolan. Skolan var inte direkt upplyftande, såg ut som en gammal tråkig högstadieskola , så vi får hoppas att det blir bättre än det såg ut. Första året läser de bl.a. mycket juridik ett ämne Sofie är intresserad av.
Höstens aktiviteter ser ut att bli rätt många, ridning, friidrott och hundkurs för Jennifer, Jag själv skall gå hundkurs och rida. Tomas skall gå kurs för att utöka sitt körkort, och Sofie hon tränar ju på som vanligt några dagar i veckan. Hon planerar oxå att vara aktiv i studentkåren så ja, vi kommer då att fortsätta som vanligt i vår familj....alltid fullt upp !
Imorgon skall vi åka till Bollnäs och kolla en husvagn vi funderar på att köpa. Idag gick jag ju som sagt på stan med Sofie från klockan 10 till 20, så vi var bra trötta i fötterna. Och givetvis hittade vi kläder, jag bara älskar att shoppa. Det är bara ekonomin som sätter begränsningar för det....

Kommentarer
Postat av: Helena

Verkar som ni hade en trevlig stadsvistelse! När det gäller skolan så är det ju så att det är inte det yttre som räknas, utan den inre kvaliten!!!! eller hur? det blir säkert kanon för Sofie, hon är en duktig och målmedveten tjej!

Calle och Jennifer var jättetrötta när de skildes åt igår kväll...inte så konstigt när de varit uppe och "svirat" till morgonkvisten! hihihi ja det ska börjas i tid!!! men sköna ungar har vi!

Nelli och jag var på kursen igårkväll och hon är så duktig, Sofia berömde vår kontakt med varandra! det är skoj!

Du skriver om att det alltid är pengarna som begränsar....ja tänk om man slapp tänka på dem och bara göra allt det där som man vill och köpa allt som man vill!!! jaja men å andra sidan vad skulle man då längta efter?? och vad skulle man uppskatta?....men visst skulle det sitta fint med lite mer "klirr" i kassan!! fniss

jaha så har vi ringspring till helgen, ja hoppas att det iallafall går skapligt..så länge sedan nu som våra var i ringen! känns inte som de riktigt är i form, men vi hoppas! kul att vi får en helg tillsammans!

Vi syns!

2008-08-13 @ 12:08:37
URL: http://www.goldendreams.se
Postat av: Sandra Larsson

Om ni inte minns vem jag är så är jag en i Bilbos familj.

Jag tänkte säga att Bilbo bara växer och växer och idag har han tappat sin första tand.

Vi tar och mailar en bild på honom senare!Ha det så bra/ Kram familjen Larsson!

2008-08-22 @ 22:37:40
URL: http://sandrauuw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0