valpträff

Idag bjöd vädergudarna på ett  fantastiskt fint väder. Det passade mer än utmärkt då vi hade vår allra första welshvalpträff. Temat var trimning så vi tog hjälp av Yvonne på kennel Iagos i Sorunda. Hon gjorde ett kanonjobb med Mandy och alla valpköpare kunde både titta och ställa frågor till Yvonne samt även få praktisera lite själva på Mandy som skall ha en eloge för att hon stod så stilla och tålmodigt uppe på trimbordet i värmen.
Då vi var klara for vi en bit bort och satt och fikade i en liten skogskant medans våra valpar kopplade av och lekte lite med varandra.
Som uppfödare blir man så jätteglad när man ser hur bra hundvalparna fått det och hur högt älskade de är . Alla verkar så välmående,positiva och glada! 

När jag kom hem hade mail kommit från de som hämtade sina bichonvalpar igår, här var det också bara glada familjer som redan älskade sina nya fyrbenta familjemedlemmar. 

Men jag fick oxå ett samtal från en ledsen matte som bestämt sig för att hon inte kan ha kvar Tindra, en 1½ årig goldentik. Hon har skiljt sig och varken tiden elelr pengarna räcker till eftersom hon nu mer eller mindre själv har hand om två små söner också. Så vi  skall tillsammans se om vi kan finna en halvfodervärd till Tindra eftersom hon är det även idag. Tindra är ju en trevlig dotter till Kitty, fullt frisk så jag vill inte släppa möjligheten att kunna gå vidare på de linjerna i framtiden.

Kommentarer
Postat av: Nina

Hej,Tack för en jättetrevlig dag i går tillsammans med dig, Mandy och de andra valparna med mattar och hussar ute i solskenet. Det var intressant att se hur en riktig trimmning går till. När ett profs trimmar ser det ju så enkelt ut. Jag undrar hur Nelson kommer att se ut när jag varit på honom första gången:-) tur att det växer ut igen. Det var så mysigt att få se valparna igen, alla hade vuxit till sig. Vilka snyggingar!!!!

Hälsningar från Nelson och matte Nina

2008-08-25 @ 14:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0