sällskapssjuka Millie

I natt så väckt hon oss mer än en gång. Hon har sin valplåda bara 5 meter från vår säng, men i kontorsrummet som ligger precis bredvid sovrummet. Men att ligga i kontorsrummet var ju för långt bort måste Millie tycka...hon vart inte nöjd förrän Tomas tog fram ett liggunderlag och bäddade precis intill valplådan. Mycket sällskapssjuk liten madame lilla Millie. Fodervärden, Ann-Britt påminnde mig om att hon varit precis likadan förra gången, vissa saker förtränger jag tydligen.... Men oj så de växer de små, jag tycker redan de börjar se stora ut. Allt går så jättebra med både dem och mamma Millie. Nu håller vi på med att bestämma vilka som kommer få köpa en valp ur denna kull. En familj har redan satt in handpenningen så jag tror att det känns skönt för dem att kunna vara säker på att få en valp härifrån. Idag fick gjorde jag illa en fot, så illa att Tomas fick hämta mig med bilen då jag var ute på hundpromenad. Jag tror det kan ha blivit nån slags muskel eller senfästeshistoria i foten, det gör så fruktansvärt ont, även om jag sitter. Låter väl inte så himla kul med tane på att jag skall stå poch gå flera dagar nu på world dogshowen. Jag har lindat foten, satt på voltarensalva och så får vi bara hoppas att det blir bättre, mycket,mycket snart. Tur jag inte skall visa någon hund i alla fall, det skulle aldrig gått. Sofie är tack och lov ledig imorgon så jag vet vem som får ta hundpromenaderna då åtminstone. Men så mycket olämpligare kunde inte det här komma. Har en tid hos ögonläkare i stan imrgon bitti, men det måste jag lämna återbud till, och att åka till Älvsjö och bygga montern är uteslutet, nej, skall jag ha någon chans att kunna jobba på wds får jag nog vara hemma och vila helt imorgon i alla fall till att börja med.... : ( inte kul alls ! Imorgon blir det busstrek, iundrar om fler atar bilen till hundutställningen då? Kommer aldrig räcka med p-platser i så fall. Så den busstrejken kom inte heller så lägligt eftersom skk uppmanat folk att åka kommunalt!

Kommentarer
Postat av: matilda

vad tycker du om min nya design?

2008-07-01 @ 03:12:17
URL: http://dresslikeme.blogg.se/
Postat av: Anette

Tjingeling!!Grattis till de små!! Sååå söta!! Kommer ihåg när vi var och hälsade på er inför köpet av Diesel då hade ni en Bichonkull då Sockan var mamma.. kanske var det lilla Millie som var liten då??

Inte roligt att skada foten, allra minst just nu. Hoppas att det hinner lägga sig lite till helgen i alla fall! Förstår att det är mycket att stå i nu. Tänkte just på det där med buss strejken.. inte bra alls!Lycka till med valparna och krya på dig i foten nu!!

2008-07-02 @ 00:16:13
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0