Snart 4 veckor gamla !

Tiden bara rinner iväg. Vi har varit lediga lite men skall nu ge oss av till utställningen i Ransäter. Sofie e hemma o tar hand om Millie och valparna. Oj så fina de är och nu börjar de busa lite, skälla och vifta på sina små svansar när man umgås med dem eller bara kommer in till dem. De skall nu få flytta in i köket till en ganska stor hage och därmed lämna valplådan. Börjar att bli stora minsann : ) Ett par av våra kommande valpköpare har varit och hälsat på valparna och det är jag säker på gör att de längtar om möjligt ännu mer tills de kan få hämta hem sin lilla "bomullstuss". Idag har mamma Mandy fått leka lite med sin valp Nelli, de var så roliga att se tillsammans. Sofie har funderingar om hon skall stanna kvar i Sverige och läsa på socionomlinjen eller åka till Glasgow och gå utbildningen till Psykolog. Inget lätt val, finns en mängd för- och nackdelar med bägge sakerna, men på måndag måste hon lämna in defintivt besked och det är väl därför detta bara snurrar i huvudet på henne just nu. PÅ måndag börjar jag och Tomas att jobba en vacka innan vi är lediga för att åka till Sälen hela familjen. Skall bli så skönt och avkopplande att ta med alla hundarna och gå härliga skogspromenader där vi i vanliga fall dundrar ner på skidor, men naturen är minst lika vacker nu och det brukar vara nästan tomt på folk. Ha det gott så kommer det nog bli lite mer skrivet efter denna helgen.

Kommentarer
Postat av: Helena

åh så härligt att bege sig upp till Sälen denna årstid.....blir faktiskt riktigt avis på er!!! så härlig natur och så lugnt och skönt, inte många turister som på vintern!

Vilka goa valpar i lådan, vad de har växt! Ursöta små ulltussar!

Ja Nelli och Mandy är så goa ihop och vilken duktig , uppfostrande mamma hon har, härligt att se! Efter "daten" så har Nelli sovit en del på eftermiddagen, klart att även värmen hjälper till att bli trött!

Ha det gott! Vi sticker till Falun imorgon och bor i husvagnen på Lugnetcampingen! Det funkar så bra med alla hundarna också! Nelli har även hon hittat sin givna plats att sova på i vagnen, precis som grabbarna!

Kram Fam Ädel

2008-07-24 @ 22:41:17
URL: http://www.goldendreams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0