valparna 1 vecka gamla

Nu har jag jobbat,jobbat och åter jobbat på wds-showen. Det har varit roligt men ändå så mycket vi hade att göra, det stod folk i kö och handlade, vi beställde nya varor och de hann knappt komma innan det tog slut igen. Det visade sig att det var över 50 tusen betalande besökare på världsutställningen under de här 4 dagarna. Folk från hela världen och ja klart de ville handla SKK:s profilkläder, väskor, jackor ja allt !
Idag har vi fått ledigt för att försöka vila ut innan vi börjar imorgon igen.

Valparna har vuxit på sig ordentligt och det bara liksom flyter på. Jag har tagit en bild där man kan se att de är som små paddor med stora trinda magar minsann. Minsta pip från valplådan och Millie är där på två sekunder. Men de är normalt sett så nöjda och bara äter och sover.

Bichonvalpar är lite senare i sin utveckling än goldenvalpar vet jag sedan tidigae, både med att öppna ögonen, få tänder och lära sig att gå, så det tar ett tag misstänker jag innan de öppnar sina ögon. Då blir de liksom mer personliga när de kan titta tillbaka på en. För er som undrar över fläckarna...det är nagellack vi använt för att kunna skilja på dem.

I övrigt så vet vi nu att vi få ha kvar Dali ganska länge, ....det glädjer oss, men Jeanette tycker  att han har det så bra hos oss, verkar trivas  och hon har ju hans far som används i avel så det var ingen panik .....känns kul för oss som är så förtjusta i honom.
Har just kört Jeanetta (hans ägare som varit och tittat på världsutställningen ) till Arlanda , hon skulle till Mallorca och sluta upp med resten av hennes familj som åkte dit redan i lördags. Skönt för henne...här regnar det massor idag ! Jeanette är så lättsam och trevlig så det har varit trevligt att ha henne här ett par dagar.

Vi har hunnit köpa en ny Tv,platt 37 tum samt ny dvd som helt slogs ut undere blixtnedslaget. De var intne på kostnadsförslag men det var inte lönsamt att laga, så tur man har en bra hemförsäkring, if... så klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0