Ännu en xtra ledig dag !

Idag är det måndag, i vanliga fall en vanlig arbetsdag, men det är ju påskledigt : )
Tog en stavgångspromenad med hundarna, jo det går faktiskt...med alla 6 ! Ett jaktkoppel knutet runt midjan och så alla i jaktkoppel, sen´går vi ...snabbt !!  De har fått lära sig att man inte kan gå före stavarna utan måste hålla sig lite bakom. Efter det tog jag och Sofie tunnelbanan från Rinkeby, även kallad "orientexpressen"...jag tror ni kan ana varför....till city. Vi gick och shoppade lite, som vanligt lite mer  än jag egentligen hade råd med....men vad då...jag bara älskar att handla kläder!!! Och där har vi verkligen ännu ett gemensamt intresse, vår dotter och jag.
Min kompis Ola ringde när jag stod i provhytten i bara trosorna, undrar egentligen varför jag alltid skall svara i telefonen, hur idiotiskt tillfälle det än kan vara???  Jag behövde inte ens svara av nyfikenhet på vem det kunde vara, han har en egen ringsignal...låten Mandy naturligtvis......Vår lilla röd-vita kommer ju från Ola! När jag o Sofie kom hem åkte Tomas och jobbade in lite timmar, det blev ju ingen valpning idag så han som är kennelns barnmorska måste alltså ta ledigt den dagen hon bestämmer sig för att valpa, och då gäller det att ha jobbat in de timmarna. Kändes verkligen som det där med att när gubben är inne så är gumman ute och vice versa!
Jag har abstinens för att vi inte är i Sälen...brorsan Janne sänder härliga bilder med blå himmel och massor med snö!!  Suck...jag vill oxå vara i Sälen ! " Inte alls avundsjuk på dem".....eller.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0