väntans tider.....

Jaha, idag har Kitty gått 64 dagar från första parningen, alltså en dag över tiden. Men tempen har inte sjunkit ännu och det är först då man vet att valpningen startar inom 12-24 timmar....jag gillar inte att det inte går "enl. skolboken", har tyvärr dålig erfarenhet med döda valpar för tik som gick över tiden. Men många som vet , vet ju att de kan gå över tiden några dagar. MEN, jag vill hon skall börja nu! Tänk så lite man kan göra åt det dessutom...., Mandy väntar valpar imorgon om en vecka, men måga är det inte, så vi har väl inte haft det bästa flytet, Olivia livmoderinflammation och inga valpar därav, Mandy en liten kull och så Kitty då som inte vill sätta igång och valpa. Men, vi tuffar på.....jag tror jag skall ned och tempa henne igen...man vet ju aldrig  : )

Jag måste oxå berätta om att jag idag känt sparkar i Mandys mage. Det är bara så häftigt!!  Det roliga var att det skiljde sig från "goldensparkar", här var det verkligen rejäla sparkar, hela tiden !! Vad månde detta bli? Så intensiva mot goldensparkar. Vi är så nyfikna på de här mönstarde valparna, trots allt så är det lite speciellt med den första welshkullen i vår familj. Och Mandy är ju så skön hela hon ! Matstrular har hon gjort de senaste två veckorna så idag for jag iväg och handlade "klass" och jo då passade det lite bättre. Men så här hade jag aldrig gjort om hon inte varit dräktig, jag lever alltid (nåja oftast då ) så som jag lär, d.v.s. en frisk hund med tillgång till mat svälter aldrig ihjäl, det är bara att strunta i att de inte äter sin mat. Men nu  är det ju förstås lite annorlunda när hon skall valpa om ca en vecka. Tomas blir glad om hon inte till motsats mot Kitty valpar tidigare än onsdag. Han skall vara sekreterare på Goldenklubbens fullmäktigemöte där det bl.a. skall väljas ny styrelse nu på söndag dag 60 är hon på då. Tomas har valt att lämna sin plats efter 3 år i huvudstyrelsen. Sedan han fick en ny tjänst så är han inte lika mycket ledig som förut, och dygnet har bara 24 timmar, även hos oss.....,

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag kan förstå att ni väntar nu....samtidigt att ni är oroliga. Men Kitty sätter nog igång vilken timme som helst får vi hoppas!!! Ja ibland har man dålig flyt!
Vi fortsätter håller tummarna! bra att vi kan följa er på bloggen!
Kram kram

2008-03-25 @ 17:37:59
URL: http://www.goldendreams.se
Postat av: Margareta Jonsson

Hej!
Jag förstår att ni är oroliga. Alla här håller tummarna för att det ska gå bra. Vi minns tydligt hur det var när vi väntade på Nova. Bra med er blogg där man kan följa vad som händer/Hjärtliga hälsningar familjen Jonsson med Nova

2008-03-25 @ 18:08:43
Postat av: Susanne Hjelmqvist

Hej igen! Tack för att vi fick komma och se de stolta föräldrarna i fredags! De var hemskt fina och vackra och deras personligheter underbara. Synd att Kittys valpande drar ut på tiden men...den som väntar på nåt gott...och valparna lär bli några riktiga godingar! Vi ser hela familjen fram emot att se de första bilderna på valparna och kanske även få ge en av de små ett nytt hem.

Vänliga hälsningar från Sussi och familj.

2008-03-25 @ 21:18:25
Postat av: Anette

Jag hoppas att allt går bra men det gör det säkert!! Diesel väntar på sina halvsyskon nu :) Vad gulligt att få känna sparkar från små valptassar. Spännande!!
Håller tummarna!! Lycka till!!
Säger som helena, vad bra att man kan följa er på bloggen nu!!

2008-03-25 @ 23:24:36
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se
Postat av: susanne månsson

Vad roligt att du har börjat "blogga". Jag/vi följer Mandy med spänning. Hoppas även att det ska gå bra för Kitty.

Sussi med familj

2008-03-26 @ 08:56:27
Postat av: Birgitta med Goldentjejerna

Vad kul att ni också börjat blogga! Håller tummarna för att de går bra för Kitty och valparna!

2008-03-26 @ 09:40:11
URL: http://www.famhalin.se
Postat av: Nina

Jättekul med blogg! Är inne på er hemsida nästan varje dag för att läsa/se nyheter om Mandy och de andra. Väntar med spänning på resultatet.Ska bli roligt att se de första bilderna. Lycka till!!
Nina

2008-03-26 @ 19:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0