att välja valp

Nu har vi variot hemma hos Ola med alla våra valpar för att få kolla om vi tänkt rätt? Ola är verkligen vår mentor då det gäller welsharna bara så säker och duktig, och då jag kännt Ola i säkert 10 år vid det här laget så känns allting så tryggt och jag litar på honom till 100% i alla sammanhang! Vi hade 2 som vi trodde det skulle stå emellan. Kan väl säga som så att den ena var i alla fall rätt val men den vi trodde skulle vara tvåa sattte han som trea istället. Men ändå, så tolkigt hade vi ändå inte gjort trots att det nog finns en liten risk att vi tittar med "goldenögon" på dem. Så nu har vi bestämt oss för att det blir Yellows Guest in Llanelli som blir vår prinsessa även fast hon flyttar till goldenkillarna Gizmo & Eddie hos Helena o Göran ädel.

Vi har varit o ställt ut....domaren tyckte Dali var för tjock. Tror jag blivit lite hemmablind , beror nog på att han blev så smal ett tag när tikarna löpte och han inte ville äta samt att han fällde ur allsin fina päls. Så när han åter började äta igen var jag nog så glad över det att det helt enkelt blev lite för mycket.....
Jag har också varit på jaktkursavslutningen hos Kicki idag med Stella. Stella gfjorde riktigt,riktigt bra ifrån sig och fick mycket beröm. Det var lite läbbigt då hon simmade långt ut efter en apport och det plötsligt kom en arg svan simmande efter henne då han ansåg hon simmade på hans revir. Han lät hela tiden och var nog riktigt arg. Tack o lov hann hon in till land utan att han hann ikapp henne.
Vi har också levererat lite goldenvalpar. Så härligt det känns att se alla glada som hämtar hem sina efterlängtade valpar.
Jag har också lyckats få tag i ett partytält....har så smått faktiskt börjat inse att Sofie tar studenten nästa torsdag och att vi inte kan skjuta på allt som skall ordnas med innan...
Nu väntar en ny intensiv vecka ! Kommer nog att sakna en del valpar vissa blir ju mera personliga helt enkelt, och den stumpan jag tänker mest på, hon flyttar till Jana på Åland imorgon bitti. Ett litet livligt ständigt svansviftande charmtroll helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0