Härligt valpliv

Idag har inte vädret varit det bästa, men en liten stund kan de vara ute ändå i samband med att de får äta. Det är så skoj att se hur de försöker välja rätt mamma, men skulle det råka bli fel så verkar det ändå inte spela någon större roll, varken för Kitty eller Mandy.
Idag var det utställning i Södertälje, både Olivia och Stella fick ck. Vår valpköpare Susanne vann juniorklassen med sin tik som hon har köpt från oss och fick ck. Jätteskoj! Dessutom har hon nyss blivit röntgad och ögonlyst och är godkänd även där. Valparna har idag fått några torkadee grisöron att gnaga på som de bara älskar! Det tar jättelång tid för de här knattarna att äta upp detta till skillnad från de vuxna som äter upp dem i ett nafs. Här märks det skillnad i temperamenten på goldisarna och welsharna, oj så mycket tuffare welsharna är, där tänder det nästan till när de inte vill att något syskon eller en goldis skall göra anspråk på just deras grisöra!
Vi turas om att ha valpar i köket då vi är där och äter eller bara fyller diskmaskinen och sådant som man gör i ett kök. Bra att de blir vana vid allt som händer i ett hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0