lite av varje

Tänk så mycket man hoppas hinna med då man är ledig flera dagar egentligen. Men ...jag vet inte tiden bara flög bort. I alla fall, vi har haft två öppna hus, en för goldenkullen och en för welshkullen. Det har gått jättebra och valparna älskar att bli ompysslade. Skillnaderna i sätt mellan welshar och golden framträder ideligen, jättespännande tycker vi, för skillnad är det! Men ja, jag vet, det är två olika raser. Har bestämt tid med Ola, Mandys uppfödare vilken dag vi skall ta welshgänget med oss till honom för att få lite råd om vilken av dem som skall på halvfoder som praktiskt nog kommer bo bara 5 minuter fårn oss och vilken som skall få åka till kennel Kapplandet i Kalix.

I fredags kväll åkte jag och tjejerna till Kista för att Sofie skulle titta på en balklänning och ett par finskor. Det slutade med att jag kom hem med en klänning åt mig istället, inget jag egentligen alls behöver och som var alldeles för dyr, egentligen....men jag tyckte så mycket om den helt enkelt,Sofie hittade ingenting. Vi passade på att äta lite grekiskt oxå eftersom klockan drog iväg så snabbt. Tomas jobbade ändå så det var ingen brådska hem. Idag, lördag blev vi hembjudna på en drink till ett par valpköpare som bor precis bara ett par gator från oss men var tvugna att tacka nej, Tomas hade gått på jaktprov nere i Vingåker med Stella och fått en 3:a, Sofie som aldrig brukar vara sjuk fick 39.5 graders feber och har legat hela dagen til sängs. Stackarn så här på slutspurten och med både studentfest på tisdag och resa till Riksgränsen på torsdg vill man absolut inte vara sjuk. Vi får hålla tummarna oxå att hon inte smittar ned Tomas som skall åka han med. Och eftersom jag får ta hand om 6 vuxna hundar och 14 valpar och Jennifer så blir det inte helt lyckat om jag skulle bli sjuk.....det blir ju tyvärr lätt att man blir smittad då man bor i samma familj.
Ett par av våra nyaste valpköpare som skall ha en av goldengrabbarna verkar jättegoa, de kom med en stor påse levergodis då de var här på öppet hus och de har lovat oss frysta lingon oxå. Jag blir jätteglad för då kan vi göra mera lingonsylt som vi alla tycker så mycket om. Jag, Jennifer och hundarna var ute 3 timmar i det fina vädret, även mammorna var med idag då vi ändå startat "siningen " av dem.
Jag tror vi alla var nöjda då vi till slut kom hem. Imorgon är det jaktkurs med Stella, ridning (hoppning) med Jennifer och så skall vi flytta ned goldenvalparna till hundrummet och bygga upp vår hundhage. Det blir större för dem och låttare för oss att kunna släppa ut dem om det är varmt ute.Welsharna får lämna datarummet och flytta in i Jennifers rum där goldenvalparna bott en tid.
2 intresserade bichonvalpköpare har ringt redan, det är alltid mycket trevligare att ha träffat de blivande valpköparna i väldigt god tid innan de valpar.

Kommentarer
Postat av: Helena o Göran

Fnissar lite åt det där med att du hittade en fin klänning till dig själv!!! Visst ska man unna sig själv också ibland!! Hihihi
Men stackars Sofie som blivit sjuk mitt i allt som händer, men! sjukdomar rår man ju inte på och hoppas hon kurerar sig snabbt nu! och såklart att hon hittar något snyggt i kläväg också!!
Tack också för en trevlig stund med er och alla valpar! Guuuud så fantastiska alla är! man kan inte se sig mätt på alla bilder som vi tagit!
Nu håller vi tummmar att ni övriga klarar er från smitta!
Kram från oss på Andeboda!!

2008-05-05 @ 18:10:43
URL: http://www.goldendreams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0