speciell dag idag

Idag har vi varit gifta i 26 år ! Lika fint väder idag som då, samme goa man, samma hundras som då, vi hade Yellow, men där tar nog likheterna slut.....tänk så mycket det hänt på 26 år, men det har det ju så klart gjort för alla. Jag fick en fin rosa bukett, men sedan åkte Tomas och Sofie iväg till Riksgränsen för att åka skidor i 4 dagar ! Inte alls avundsjuk....nej då jag unnar dem detta och det är ju Sofies 18-års present från oss att få åka med extremåkaren Sverre & co , en hel dag i backarna med dem är ju verkligen en "once-in-a-lifetime"-upplevelse.
Jag har å andra sidan Jennifer och 14 valpar och 6 vuxna att ta hand om så vi lär inte vara sysslolösa liksom. Ikväll åker jag med Jennifer till brukshundklubben där hon ju går på agilitykursen med Sockan. De är så söta ihop och Jennifer går in för detta på fullaste allvar.

I förmiddags hade vi utbildning på SKK, vi lärde oss hur man hanterar media, hur man skall tänka vid intervjuer med journalister m.m. Mycket tänkvärt och lärorikt minsann.
Det är fantastiskt att lilla Sverige lyckats få till världens största världsutställning. Nu jobbar vi alla på att det även skall bli världens bästa !! Det märks hur fokuserade vi alla är och det slits verkligen dagarna igenom, men det är verkligen skojigt och spännande att anordna denna unika världsutställning med deltagare från 56 olika länder världen över, det kommmer komma hundar med flyg från både Usa, Japan, Australien och hela Asien,hela Europa, Ryssland m.m. ja det är verkligen stort detta med nästan 21 tusen deltagandye hundar, tänk! Golden sägs vara största rasen med över 300 deltagare.
Jag satt då vi hade gemensam frukost och senare den här utbildningen bredvid BIS domaren Kennet Edh. Tänk vilken ära för honom att få döma BIS,av 21 tusen deltagande hundar men det kommer han klara galant, det är en mycket välrenomerad och erfaren domare. Han jobbar oxå på Skk till vardags ifall ni undrar varför han var där. Nu skall jag gå ut och ta ut lite valpar, de mår så gott om de får vara ute o härja en stund.

Kommentarer
Postat av: Helena

Ja tiden går fort coh vi får gratta er till er bröllopsdag! underbar bukett som du fått! Det är ju verkligen en speciell dag att fira såklart! Jag och Göran glömmer alltid vår dag...fniss, det är sant! förutom förra årets då vi firade 10 år!!!! fattas annat!! hihihi
Ja nu hoppas vi att Sofie och Tomas får en fantastisk vistelse i skidvärlden, har inte berättat för Mattias, men gör vi det så blir han nog avis!!
Härlig bild på Goldisarna! Så fantastiskt underbara!
Må gott!

2008-05-08 @ 19:05:51
URL: http://ww.goldendreams.se
Postat av: Gudmor till de

Gud så söta valpisarna är, skulle nog ha tingat på en valp efter Mandy och Edvin när jag kanske var först!!! Kanske blir en annan gång. Aha, ni hade bröllopsdag i dag, vi hade det igår, men 28 år, lite värre, men jag fick baske mig inga blommor, han kom inte ens ihåg det, jag kom ihåg men sa inget och helt plötsligt hade jag glömt bort det, ja så är det med tiden kommer åldern och med åldern kommer massa annat roligt att göra. Kul att få jobba med förberedelserna inför världsutställningen förstår jag, vi syns säkert där. Ha en skön helg hälsar gudmor.

2008-05-08 @ 22:31:51
URL: http://www.goldblossoms.com
Postat av: Anette

GRATTIS TILL ER PÅ BRÖLLOPSDAGEN!!!

Underbara bilder på valparna, de är ju så söta! Spännande med världsutställningen :)

Ha det gott!!

2008-05-09 @ 00:55:44
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0