nu är det inte mycket ledig tid precis.....

Våra valpar är 7 veckor gamla nu och det märks att de behöver mer av vår tid nu än för bara ett par veckor sedan. Det är kul, de är helt enkelt en kull framåt, glada och söta valpar vi har hemma  just nu! Alla är tingade till fantastiskt trevliga familjer som verkar måna om att allt skall bli rätt från början. Det är så viktigt att det känns rätt även för oss. Jag har ju sagt nej till några familjer där det inte kännts helt rätt, de har så klart blivit lite sura/besvikan på oss, men det är sådant man bara måste klara av att ta. Vi kan bara sälja till familjer där det verkligen känns helt rätt, man får inte ha några tveksamheter, då är det bättre att tacka nej.
Jag har haft vår fantastiska foderv'ärd Maggan till lite hjälp här när Tomas har varit på internatkurs. Valparna älskar när hon och några av hennes tonårsbarn kommer hit och gullar med valparna. De skall ha en liten Maya från denna kullen.
Även Helena Äd3els döttrar har variot här och pysslat med valparna liksom mamma Helena = )  Jag förstår att även Helena blir lite sugen på en liten guling, men förnuftet säger nej, och jag håller med. Lilla Nelli är ju bara 7 månader så det vore inte rätt för någon att ta in en valp just nu.

Vi har haft Lillan från eknnel Tartuff här och kikat igenom alla valparna, vi tyckte ungefär lika, men Lillan är verkligen duktig på att känna igenom dem och veta vad man kan förvänta sig i framtiden för varje valp, exteriört alltså. När Tomas och jag id-märkte dem passade vi på att fota dem oxå. Här kommer några  goa huvuidbiulder på de små,

Kommentarer
Postat av: Anette

Tänk vad fort tiden går!! Känns nästan som det var igår de såg dagens ljus första gången. De ser så fina ut!

Alltid när jag läser om era valpar så tänker jag tillbaka på när vi väntade hem Diesel.. En speciell känsla med första hunden. Den där väntan av att få se nya bilder på de små och man kunde inte se sig mätt på dem heller.. hihi..

Och den där undran över vilken som skulle få bli vår. Nu är killen 4 1/2 år redan och den minsta 2 1/2.. valptiden går sååå fort!Ha det så gott och kram från Tullinge =)

2008-11-13 @ 09:41:58
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se
Postat av: Helena

Hihihi...Irene räknade du verkligen alla valparna efter vi var där igår????

Kom du ihåg att jag kallade en kille för monstret....drömde inatt om att han följde med mig hem!!!! jag fastnade för honom, han var så sööööt och go, men en riktig buse...men det gillar jag!!!

ha det gott och pussa alla ulltofsar!!

så mysigt att få gosa med era stora också, särskilt då mamma Olivia och mammaMandy!! favvotjejerna!!!

2008-11-13 @ 11:20:14
Postat av: Robban & Åsa

vilka fina bilder, nu går verkligen dagarna långsamt!! längtar tills onsdag

2008-11-13 @ 22:16:46
Postat av: Misan

Oj, tänk att syskonen redan är flytt klara. Vart har de senaste veckorna tagit vägen? Träffade ju Helena och Göran i Motala, var så kul. Synd att det inte var syskonen som skulle ha ställts.Ha så gott nu, och så hörs vi framöver.Kram från oss i småland.Ängla och Misan

2008-11-25 @ 16:50:48
URL: http://www.kennelspiritus.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0