valpflytt

Nu har valparna blivit besiktade av vår veterinär Sanna och alla 11 gick igenom helt utan anmärkning. : ) Flera har redan flyttat och alla rapporter har varit fantastiska där vi verkligen känner att vi fått härliga familjer till dem allihopa. Och det är så viktigt för oss som uppfödare att verkligen känna så! Några har vi sagt nej till där det inte kännts helt 100 rätt för oss. Tyvärr blir en del besvikna, ledsna och kanske lite arga, men nu då vi gjort våra val av nya valpfamiljer känns det som att vi kan vara säkra på att alla valparna hamnat rätt och fått familjer som kommer göra allt för att valpen skall trivas och växa upp till en trevlig och sund golden retriever.


Så här trevligt har valparna då de besiktas och vaccineras av veterinär Sanna med assistans av hennes man Mats.

Mitt i alltihopa råkade jag bli förkyld och har hostat mig igenom ett antal nätter. Undrar just varför man hostar mest då? Sofie fick ta min ridning i torsdags, de hoppade. Men nu på tisdag är det min ordinarie ridgrupp och jag tror även vi skall ha hopplektion och då bara måste jag vara helt frisk!
Imorgon, lördag skall Tomas på styrelsemöte med goldenklubben. Jag skall leverera en av tikvalparna, men så skall jag även träna lite med vår egen valp, Joline. Inkallning, inkallning och åter inkallning.......

Vår bichonfodertik Millie har idag åkt ned til Kristinehamn och blivit parad med Jason igen. Vi fick ju bara hanvalpar förra gången......Så vår underbara fodervärd Ann-Britt tog sin Peter med sig på en lillsemester och har rest till Kristinehman och tagit in på ett hotell. Parningen idag fredag gick hur bra som helst. På söndag skall Jason ställas ut i Norge. Han har tagit många cert och blev nyligen Svensk utställningschampion, just fyllda 2 år. Eller som han då egentligen heter Such Petit Amis´formell 1

Nästa söndag är det redan första advent. Vi skall till Uppsala och gå på julmarknad. Jag skall hälsa på Ola och hämta en vas som han köpt åt mig, Passar bra eftersom han har öppet i sin affär den dagen. Hade gärna tagit Nellie med mig för jag vill gärna han skall se vad han tycker, men vi får nog inte plats i bilen med ännu en hund.....
Underbart väder med stora snöflingor och några minusgrader. Skall nog in på Skistars hemsida och se hur det ser ut i Sälen, om en och en halv vecka skall vi ju dit!! Har förresten fått biljetterna till Usa och Karibien idag, men oj, det  hinner jag inte tänka på just nu...Mitt dygn skulle verkligen behöva ha långt mer än 24 timmar!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Ja hosta är inget vidare att drabbas av....hostan på natten kan lindras av att du ligger med huvudet i högläge!!!! säger "syster" då!!!fniss!

jag har precis vaknat, jobbar helgens nätter! men imorgon är det måndag, skönt då är jag ledig när de andra går o jobbar!

Julmarkand, visst så mysigt. Hoppas vi får ha snö då, vi ska också ta oss till någon mysig marknad, köpa brända mandlar!

Vi önskar alla era valpar lycka till i sina nya hem och er Joline hos er. henne får vi väl komma och gosa med snart!?

Så mycket skoj ni har framför er! och vi ser fram emot vår Sälenvistelse i december, hoppas vi får massor med snö!!

Ha en skön söndag!

2008-11-23 @ 14:12:09
URL: http://www.goldendreams.se
Postat av: Sandra Larsson

Hoppas ni alla har det bra!

Ville bara säga att vi tyckte Bilbo var lite röd i ena ögat igår så vi åkte till veterinären. Och det visade sig att han hade ögoninflammation=(

Vi ska skölja hans ögon och hälla i någon salva så jag hoppas att det blir bättre!!

Kram

2008-11-29 @ 10:11:28
URL: http://sandrauuw.blogg.se/
Postat av: Sandra

Bilbo blev frisk ca. 1 vecka efter behandling och nu mår han bara bra.

Nu har vi inga musiklektioner i skolan pga alla intagningar till dem nya fyrorna.

Hoppas det går bra för Jennifer om hon har bestämmt sig för att söka.

Kram

2009-01-22 @ 22:15:36
URL: http://sandrauuw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0