Finns det något mysigare?

Att vakna på morgonen, tassa in till det sovande valpgänget , böja sig ned över valplådan och bli välkomnad av ett helt gäng goldenvalpar?  Alla viftar på sina små svansar och kommer fram och myser, de sniffar i ansiktet, pussas med sina små tungor och är bara så himla goa! De är i en perfekt ålder nu, bara söta, goa och mysiga. Snart kommer andra tider, jag vet, då de istället blir halvt galna när man kommer in till dem, biter i hälsenorna så man skriker högt......men allt har sin charm även om hälsenebitningen kan jag inte fatta att de alltid lyckas med, och det gör ont kan jag lova!


Igår hade vi den sista hanvalpköparen hos oss och hälsade på.
Lördag 1/11 kommer alla som skall ha varsin hanvalp att få komma på öppet hus  och dagen därpå har vi det för de som skall ha en tik de får då träffa varandra samt  får umgås under ett par timmar. Brukar vara väldigt uppskattat av både valparna och valpköparna.

Jag vet att de flesta läser bloggen så jag kan lika gärna skriva det här även om jag kommer säga det också, för att få köpa hund från oss så måste man vara införstådd med att det är  ett måste att man röntgar sin hund vid 1 -1½ års ålder. Vi tycker det är så viktigt att ingen får slippa, utan för både hundens egen skull, rasens skull och för vår skull så är det jätteviktigt. Vi brukar ordna med en gemensam tid så att det blir som en extra valpträff för de som i alla fall bor hyfsat nära.

Igår var jag och Jennifer och alla hundarna på en härlig skogspromenad intill golfbanan. Var ett så ljuvligt höstväder, sedan smakade det så gott med den medhavda picknicken. Hundarna fick smaka lite och så hade vi tagit med vattenskål till dem. De njöt verkligen och lekte grävskopor nästan alla (utom Sockan , fina damen....)


.Nu skall jag ge valparna vällingfrukost, sedan väntar de stora hundarna på sin frukost innan det blir dags för den första morgonpromenaden.  I kväll skall jag till brukshuindklubben med Jennifer då hon går kurs där, idag e det agility. Dit kommer även Malin , en arbetskamrat så vi tar en gemensam hundpromenad och då kursen e slut vid 19 åker vi och tittar på Malins egna häst som finns i ett stall precis intill brukshundklubben.  I onsdags kväll var vi hos kennel Goldentail och hälsade på, de har 6 valpar med Dali. Vilka fina valpar de har! Underbara huvuden, alla var välvinklade , massvis med päls och inte minst urtrevliga valpar! Eftersom de behåller en liten Filippa kvar kommer vi förhoppningsvis att få följa henne lite framöver.

Kommentarer
Postat av: Anette

Om jag bodde lite närmare så skulle jag tigga till mig lite valptid hos er =) De är ju så goa!Tycker att det är helt suveränt att era valpar måste röntgas! Det är bara så bra!Såg att Jennifer vill söka till Adolf Fredrik. Vad skoj! Vi hade de funderingarna när Jocke var i den åldern men sen så ville han inte söka men musiken finns ju i hans liv i allra högsta grad ändå idag och det är så roligt =)Önskar er en skön vecka!!

Kram från Anette, Diesel & Rosso

2008-10-20 @ 16:08:36
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se
Postat av: Helena

Nej det finns absolut inget mysigare än lukten av små puppisar!

tack för att jag fick komma och mysa med dem häromdagen!

2008-10-22 @ 23:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0