Tessies reklamfilm

Oj vilka reaktioner det blivit på läkemedelsverkets antireklamkampanj. Den filmen där Oliviadottern är med har verkligen fått reaktioner. Och det ville de ju ha !  Men en del har uppenbart trott att det varit på riktigt och ingen parodi på verkligheten!'

Jennifer hon håller som bäst på att fundera ut på vad hon skall sjunga då hon skall göra sångprovet på Adolf Fredriks musikskola , men hon har gott om tid på sig...intagningsproven görs först i januari/februari. Men det är iof bra att hon funderar och börjar sjunga så hon lär sig texten utantill. Just nu är det en på engelska hon valt, men det hinner blåsa många vindar misstänker jag innan det är dags. Problemet är att knappt var 5:e elev blir antagen dit. 

Vi har haft hem en hel del valpköpare. De flesta är jättefina familjer och tyvärr har vi varit tvugna att säga nej till några av dem. Jag avskyr att göra en del ledsna men det är ändå så att jag måste, hur jobbigt det än är att säga nej och göra männsikor besvikna. Men jag hoppas verkligen att de kommer finna en fyrbent familjemedlem på annat håll. Jag kan ju annars alltid tipsa dem om de här irländska settervalparna där jag vet att det finns valpar kvar att få nu med en gång och de behöver verkligen få komma ut tiill egna familjer.

På onsdag skall vi hälsa på hos Dalis valpkull i Väsby, de är nu 7 veckor gamla och alla är bortlovade. Skall bli skoj att se dem.

Våra valpar växer så det knakar och har nu fått börja med välling. De smackade så gott i sig även fast de även klev i vällingfatet. Inte lätt det höär i början att lära sig äta i en skål.......tacka vet de mammas mat i alla fall....ser inte fotot ut att säga mer än 1000 ord? Tålmodig mamma hon är vår goa Olivia !

                         

            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0