våra valpar och valpträff

Våra valpar blir bara sötare och sötare. Jag har redan funnit min favorittik, men det är så klart långt kvar innan jag vet om det är hon eller någon annan som kommer att få stann kvar. De har ju nyss börjat kunna stå och gå och de är fölr små för att kunna "ställas upp" ännu. Snart skall vi bygga ut valplådan så att de får en egen hage att vara i. Och framåt måndag är det nog dax att de skall få börja äta välling.
Imorgon skall vi ha valpträff för Kitty-Dali kullen, de är nu 5 månader gamla och vi skall ha trimning som tema. Jag hoppas på fint vöäder eftersom vi trimmar ute, har fått låna in Dessie som vår demohund. Dessie skall ju snart få en "liten syster" d.v.s. en av Olivias valpar att fostra. Hon är 9 år nu och komemr säkert bli världens bästa mentor för Oliviadottern.

Idag åkte jag,Jennifer, Lisa och Hannah (Jennifers bästa kompis med sin mamma alltså) in till stan. Det var öppet hus på Adolf Fredriks musikskola. Jennifer sjunger gärna och riktigt bra dessutom så hon är nog lite nyfiken på den skolan. Bara var 5:e sökande elev erbjuds en plats och resan känns kanske lite väl lång eftersom hon bara kommer gå i 4:an i så fall och få åka helt själv in till stan. Men vi får se om hon vill söka in eller inte, det är visst några sångtester i januari i så fall.

Vi har börjat få hem lite valpköpare nu, egentligen inte för att titta på valparna då de är så pass små ännu, men för att träffa Olivia och Dali samt att vi skall få träffa familjerna lite.

I torsdags kväll var jag på kurs med Mandy på Stockholmsavdelningen.  Vi är en liten grupp på bara 8 personer så det känns som att man hinner ganska mycket.
Sofie har fått köpa ny cykel då hennes blev stulen vid pendelstationen i Jsakobsberg för ett par veckor sedan. Vi fick ge upp om att finna den.....så oödig utgift eftersom hennes fungerade felfritt och var låst så då är det inget skoj att bli av med den så här.

Skall fota  valparna lite mer och kanske fråpn valpträffen?

Kommentarer
Postat av: Helena

hej!Ja tänk vad de små växer och tiden går alldeles för fort! Hoppas ni haft en trevlig valpträff, det är alltid skoj att få träffas alla tillsammans och se hur alla syskon växt!

Stackars Sofie som förlorade sin cykel, förstår om utgiften känns onödig eftersom den "gamla" var felfri...tänk att man inte får ha sin saker ifred!

Jaha nu har jag en natt kvar att arbeta för denna helg! en lugn helg, jätteskönt!

imorgon åker Jag och och Göran till Falun och vi ska faktiskt upp för att jaga älg, prämiär!!! Vi har inte bestämt om det blir Eddie eller Gizmo som ska få följa med på passen för att vara vår eftersökshund!!?? "skit"spännande ska det bli! och kul för, vilken hund det nu blir, att få (kanske)agera på riktigt eftersök!! men hoppas nu inte att vi skadeskjuter någon....om det nu blir någon skjuten såklart!! Nelli ska få följa med upp på en kortsemster och min syrra ska passa henne, hon längtar efter henne och det blir skoj för Nelli att lukta in sig i lite Dalamarker!!hihihi

Malin och Sara får passa en hund hemma under ett pardagar, nyttigt kanske för hundarna att dela på sig ett tag också. Ja ett par spännande dagar väntar!

Just det så är det ju snart dags för Nelli att springa i ringen, tänkte om jag får låna trimmern igen! jag ringer i veckan då!

Ha det gott och krama extra på mammorna Olivia och Mandy!

2008-10-12 @ 15:36:27
URL: http://www.goldendreams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0