varit på kurs

Ikväll har jag varit med Mandy på lydnadskursen. Det går sakta framåt och idag fick vi träningstävla i 2 moment.  Gick hyfsat bra själva momenten, värre var det med transporten från den avslutade inkallningen på väg till hopphindret som var nästa moment. Lilla damen tänkte visst hoppa själv, utan kommando och utan att jag ens var i närheten av hopphindret.  Men jag hann få stopp på henne innan hon hann att hoppa på egen hand...eller säger man tass??

Imorgon skall vi se om vi kan ordna biljetter till melodifestivalen då de släpps. De senaste 4-5 åren har vi varit där, gillar stämningen även fast man troligen ser bättre hemma i tv-soffan. Men det är ändå lite speciellt med att vara där på riktigt.

Valparna har nu fått börja äta ett mål torrfoder också. De smackar även när de äter torrfoder och de äter med god aprit.
Vi har en tikvalp otingad, mest för att jag frågade en av de som skulle haft en i kullen om han kunde tänka sig att byta till kullen i Väsby då deras var äldre, så nu hoppas vi på att någon trevlig familj kommer att höra av sig snart om den sista tikvalpen.

 Det är jobbigt att äta!


 Det börjar bli kul att bita på saker!


  Visst är vi söta!


Till helgen skall jag få en privatlektion i spanieljaktträning med en arbetskamrat som jakttränar sina spaniels. Det skall bli jättekul, ser verkligen fram emot det. Mandys dotter Nelli och matte Helena skall oxå vara med.


Våra valpar är väldigt framåt får vi nog lov att säga....de var ensamma högs 30 minuter då jag åkte till hundklubben och Tomas o tjejerna hade varit med Jennifer i stallet på veckans ridlektion. Då möttes de av 3 valpar som hade tagit sig ned själva från övervåningen nerför trappen och lagt sig att sova i hallen istället! Mamma Olivia var med dem på nedervåningen, en av valparna hade förresten lagt sig att sova på ett trappsteg.....vilka busungar ! Men allt hade gått bra och de var bara glada när Tomas & co kom hem till dem.  

Kommentarer
Postat av: Helena

Guuud va söta dem är är!!! företagsamma små individer! hihihikul med söndagens aktivitet!

Nu håller vi tummar också för Nelli o Mandy!

kram

2008-10-23 @ 23:30:15
Postat av: Helena

Guus va söta de är de små liven, företagssamma små individer!!!!!

Kul på söndagsträningen!! tack för att vi får följa med!

Kramisar från oss!

2008-10-23 @ 23:34:43
Postat av: Anette

De är ju bara för söta!!

Fullt upp hemma hos er hör jag.Visst är det kul med melodifestivalen och jag håller med om att det blir en annan stämning att vara på plats. Hoppas ni får biljetter!!Kram Anette

2008-10-24 @ 00:33:32
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0