vi har fått flytta !!

Ja valparna alltså....de har nu fått flytta ned till nedervåningen där vi byggt ut till  en större hage åt dem. Där trivs de verkligen, Här är mycket större och det är enklare att gå och hämta en eller ett par valpar för att ha dem i köket. De tuggar på märgben och torkade grisöron om vartannat. vi ahr börjat ställa dem lite smått på bordet för att se hur de ser ut på nära håll, exteriört sett då bara.


Vi har fortfarande en tik  kvar, det beror på att det just nu inte verkar finnas några vettiga valpintressenter, eller vad gör man när det ringer en som är onykter som undrar om vi har valpar till salu??? 
Till halgen kommer våra valpköapre för att hälsa på, öppet jhus alltså, lördag för hanvalparna och söndag för tikvalparna. Vi får dela upp det så eftersom det inte går att vara utomhus till skillnad från våren/sommaren.

Har anmält Mandy till jaktkurs i Enköping, hos Amir Zand som jag var på en ½-dags kurs tidigare i höstas och som var så otroligt bra !! Även Helena med Mandys dotter Nelli skall hänga med på kursen.

Idag fick vi ett mail från en familj som har köpt 2 hundar från oss, först en golden., Jessie och så bidde det en liten welshtjej nu senast, Holly. Jessie har de just tävlat viltspår med och hon blev godkänd i anlagsklassen.

Jag måste bara lägga in lite här i bloggen från mailet så förstår ni säkert hur glada vi blev. För att det är verkligen det bästa för hunden, att få komma till ett aktivt hem där de blir högt älskade och väldigt,väldigt sällan ensamma. Mailet vi fick idag,,,,, Tänk vad underliga vägar livet tar ibland. Förlusten av Pepsie gjorde att vi hittade till er som i förlängningen gjorde oss till de bästa hundägare vi någonsin varit men så är ni också fantastiska uppfödare och jag har förstått att det förpliktar lite att få vara valpköpare hos er. Jag hoppas vi kommer att göra er stolta i framtiden

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej!

Kan förstå att det blev dags att flytta ned de små och öka ut valphagen!!! Åh vad alla valpköpare ska vänta och längta till helgen!

Ja vad spännande med jaktkursen till våren, ser verkligen fram emot det!

Vilket underbart mail ni fick, betyder så mycket med feedback i livet! Det är ju viktigt för oss valpköpare att ha bra uppfödare som stöttar och engererar sig så som ni gör! och vi är ju extra glada för att vi kan ha er på nära håll dessutom!

vi önskar er en riktigt skön och mysig helg och pussa alla valpar och de stora tjejerna och även grabben Dali!

kram kram

2008-10-31 @ 10:03:55
URL: http://www.goldendreams.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0