vilken fin dag !

I förmiddags var Jennifer på avslutning på hundkursen hon gått på Bro-Håbo brukshundklubb. Stella som faktiskt inte tränat agility visade full fart framåt även här. De var jätteduktiga tillsaqmmans och Stella verkade tycka det här med agility det var skojigt till tusen. Soligt riktigt fint höstväder var det dessutom här på förmiddagen.

Tomas var nere i Mjölby på sssrk:s utställning. Helena visade själv Nelli vilket hon gjorde jättebra. De blev placerade som 2:a med hp av 7-8 tikvalpar. Såååå kul !!! Och en jättefin kritik som verkar stämma väl överens med ungefär vad vi tycker. Det var Tord Lundborg som dömde.

Lite senare fick jag sms från Tyras matte som hade gått ordinarie viltspårsprov idag. Hon hade fått en 2:a. Strrax efer ringde Robban och berättade att Diesel hade fått en 1:a dessutom med hp så nu var han färdig viltspårchampion = ) Rosso hade fått en 1:a han med , men för hans del var det debuten i öppen klass. Och till slut hade jag fått mail från Novas matte att de ordnat med sin andra etta idag.
Vi blir så himla stolta över våra valpköpare som aktiverar sina hundar så här bra!!

Jennifer fick följa med Hannah Plars på bio det var en bra grej för då åkte jag och Sofie tilssamans  i lilla Forden med alla hundarna till Grimstaskogarna och gick en promenad på 2 timmar. Vi stannade o fikade lite oxå förstås. Som vanligt kändes det som att jag inte hade kollen på vart jag befann mig...så jag fick ringa vår levande gps ochj be honom dirigera oss tillbka. Tomas alltså... han visste precis vart jag befann mig och kunde guida oss tillbaka till bilen. Jäkla lokalsinne jag har eller....egentligen...inte har alls.........

I morgon blir det jaktträningen med Monica., min arbetskamrat Jag och Helena skall möte Monica vid 15-tiden i Kista, ser fram emot det.

Har börjat ställa upp valparna lite, de ser kjättefina ut, favoriten hittade jag redan då de bara var ett par veckor gamla...hon e fortfarande favoriten. Man skall ju inte bry sig om färgen, det har jag aldrig gjort tidigare, men eftersom Olivia är den enda vi har med mycket färg så hade det kanske varit ett önskemål att en till med förg hade fått stanna....men...favoriten är den blondaste av dem alla....= )   Men det är långt kvar innan vi bestämemr nåt, men just nu....

Min kompis, fodervärd, valpköpare, revisor,,hundvakt ja Ann-Britt alltså, ringde idag och hade kommit på en idé. Hon hade läst på bloggen att Jennifer skall söka till Adolf Fredriks musikskola och Ann-Britt sjunger ju själv mycket i körer, har alltid hållit på med sång och har vad jag vet lite lektioner i musik oxå. Hon erbjöd sig att komma hit och träna lite med Jennifer innan intagningstesterna blir i Januari. Tack snälla Ann-Britt för att du kom på detta själv, det känns som en jättebra idé och kanske kan du o Jennifer finna en sång hon kan ha att sjunga upp vilket de måste ha. Man blir så glad för goda vänner !!  .

Sofie pluggar just nu massor, fick bl.a. avstå från att åka med kompisen Tanja till Göteborg den här helgen för att gå på nån slags popkonsert med nån som hon gillade redan på Arvikafestivalen i sommrasDe skulle ha bott på hotell Gothia, ett fantastiskt hotell som jag själv bodde på då jag var neri i januari och jobbade på dog showen. Men Sofie har juridiktenta på onsdag, hennes livs första tenta. På kvällen skall klasskompisarna ut på nån tentapub vid Kth om jag fattade det hela rätt. Om det är för att fira eller för att dränka sorgerna är nog ingen som vet då, de får svar om de blivit godkända eller inte först om 3 veckor.

Kommentarer
Postat av: Anette

HURRA!!!!!!!!! För alla duktiga Yellowshundar!!!!!! Det verkar ha varit en riktig tävlingshelg på alla möjliga plan.Det är sååå skönt att Diesel bestämde sig för att ta den där tredje 1:an och dessutom med ett HP (Gissa vem som börja gråta? Jo matte såklart! Glädjetårar)

Och vår lillkille Rosso är också sååå duktig i spåret! Det är så roligt!!! Gissa om husse var svettig av allt springande mellan träden så det var tur att matte var med i bakrunden och kunde fånga upp kepsar och diverse kläder som flög av under resans gång.. hihi..Vad spännande att ni ska behålla en av valparna! Ni har ett riktigt gäng därhemma nu =)Jag önskar både Jennifer och Sofie lycka till med allt de har framför sig!! Det kommer helt säkert att gå fint!!Ha det så gott och kram från oss!!

2008-10-26 @ 13:34:20
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0