hund på tv/ idol !

Då var det ett tag sedan sist...men ibland hinner jag bara inte med att sätta mig vid datan. Livet går vidare, Olivia börjar bli tjock om sin mage och vi hoppas så klart på att många trevliga familjer blir intresserade av en av hennes valpar. Vi är fakstikt genomgående så nöjda över våra härliga valpköpare. Det är så viktigt för oss som uppfödare att finna bra hem till varje valp.

Har ni förresten sett goldentiken som är med i idol? Det är faktiskt så att hon kommer från oss, Saga kallas hon till vardags och är från vår zatzumakull. Hon har ett härligt liv tillsammans med husse Anders Bagge i idoljuryn och matte Petra. Det blev så klart xtra skoj för oss att få se henne i tv, jag visste inte om att hon skulle få vara med.

En dotter till Olivia, Tessie,  kommer också att vara med i tv fast i en reklamslinga från läkemdelsverket som kommer nu under september månad. Det händer nu och då att vi är med i lite reklamuppdrag, mest som en liten rolig grej som började för kanske 20 år sedan genom att vår Yellow gjorde ett uppdrag för Telia i tvreklam.

Bichonen Sockan var med i en barntvserie som hette "en halv hund" och som visades i barnkanalen. Jag fick bade henne varje dag o föna  och göra henne fin för att de senare i filmisnpelningen smutsade ner henne med kol för att det ingick sådana scener. Har nog aldrig badat henne så ofta som under de 10 dagarna filminspelningen pågick. Det var
t o m så lyxigt att hon själv blev hämtad och lämnad i taxi då vi inte kunde vara med själva alla inspelningsdagarna.

Kommentarer
Postat av: Helena

vilka filmstjärnor som kretsar kring oss!

ja nu är det ju full fart igen, med skolor och aktiviteter! vad är en ledig tid??? eller hur?

nu har jag vakat av och har nio dygnsledighet framför mig.....ja ledigt från ett jobb hihihi

ikväll startar jag och Eddie rallylydnad III ska bli superkul att göra något skoj med storkillen!!

Nelli och jag har avslutat första kursen och planerar vidare på fortsättningen, hon har varit så superduktig och vi har fått mycket beröm av "fröken", igår tränade vi stanna på avstånd med tecken och det satt som vi inte gjort annat??..hmmm inget vi tränat på precis! Hon är så lättlärd lilla gumman! tror att tävlingslydnad vore något för oss??

nej nu ska jag fortsätta jaga runt med dammsugaren....vart kommer allt hår ifrån??? fattar ingenting??

Ha det gott!

2008-09-10 @ 16:41:47
URL: http://järfälla
Postat av: Anette

Äntligen får jag läsa lite här i bloggen igen :) Ojoj.. vad mycket kändishundar!! Och så har ju Diesel varit med i tidningen "Vovve" ett flertal gånger också ;) men den tidningen är numera nerlagd tyvärr.

Ha en fortsatt skön vecka!

2008-09-10 @ 21:46:14
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0