JOLENE

Vad jag än skrev förut...Jolene skall vår lilla Oliviadotter få heta.  Mandy är ju uppkallad efter låten Mandy som jag tycker så mycket om, och nu blir det en annan favorit, Jolene.
Valparna är så ljuvligt söta att man har svårt att slita sig ifrån dem, vilken förmån att få vara uppfödare och uppleva allt detta. Särskilt när allt gått bra och vi har en sådan härlig hundmamma som Olivia är. = )
Imorgon skall Stella på jaktprov, frågan är bara om hon inte stulit lite för mycket mat av Mandy som inte är så där väldigt intresserad av mat alla gånger. Stella däremot är ju snabb som en kobra, så jag har mina aningar när jag inser att hon är lite för rund.......

Kommentarer
Postat av: Helena

Ja lyckans er som får gosa med små puppisar! Vi vet vilken gobit hon är mamma Olivia! krama henne så mycket från oss! Gizmo hälsar till mamma och alla sina "halvsyskon"! Vi sitter och myser med hundarna vid tv:n...så mysigt med fredagkväll! Nelli har energi..lite svårt att komma till ro...men snart så!!! imorgon ska vi till skogs och göra av med energi!

må gott!

2008-09-26 @ 21:57:40
URL: http://www.goldendreams.se
Postat av: Helena

En sak till..hoppas man ¨får komma så småningon och klämma på de små....även om man (tyvärr) inte är valpköpare denna gång snyft!!!!!!!!!!!

2008-09-26 @ 21:59:18
Postat av: NETTAN & FLASH

* GRATTIS * till nykomlingarna.

Kan man ta allihopen.... hihi.

Lycka till framöver.

Nettan & Flash.

2008-09-26 @ 22:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0