när skall jag egentligen hinna packa???

Tiden rusar iväg, jag har idag bestämt med en arbetskamrat, Marie att hon och hennes man kommer o hämtar mig redan 07.00 på fredag morgon så kommer Tomas eller Sofie o hämtar oss istället. Både jag och Marie bor i Viksjö så samåkning känns väldigt vettigt. Sofie var ledig idag så hon tog hand om hundarna tills jag kom hem vid ett-tiden. Vi tog ut alla hundarna på en skön promenad på eftermiddagen, gick faktiskt och klurade på lite valpnamn. De skall heta Yellows Marigold-M.......får se vad det blir, men ltie kul e det ju att klura på namn tycker jag. Vi har alltid haft engelska namn, det är ju en engelsk ras var nog tanken från början.
Valparna sover ofta ganska spridda från varnadra, sannolikt beror det på att det är ganska varmt i deras rum och att de mer och mer kan hålla egen värme också.


Alla valparna äter och sover om vartannat och verkar dela upp sig så att när några sover då äter de andra och vice versa.
Roligt med de olika färgskalorna.
Olivia vill gärna komma ner till köket lite nu och då, kan det vara maten som lockar? Ibland får hon koppla av en stund med ett torkat grisöra, det verkligen älskar alla våra hundar, så det går åt ganska många med tanke på att de är 6 hundar. Så småningom brukar även valparna få detta, men problemet är att de inte får ha dem särskilt länge innan någon av de vuxna är där och stjäl ifrån de små. Olivia är faktiskt värst på att stjäla just grisöron!


Olivia liksom sin kusin Stella sitter gärna upp när de skall dia. Undrar om det är något släktdrag hos dem, för de andra av våra tikar brukar hellre ligga ned medans valparna är små, men just de här två tjejerna som kommer från kennel trewater i Wales sitter hetst upp. Skall bli interessant den gången vi tar valpar på Olivias döttrar om det fortsätter just det beteendet.

På kvällen var jag och red, jag hoppade en höät som heter Savannah. Det gick jättebra och det finns inget mer avkopplande än att rida. Savannah har en tendens att vilja rusa mot hindret eftersom hon tycker det är så roligt att hoppa, men med hjälp av goda instruktioner från ridläraren så blev det aldrig så att hon rusade mot hindret utan vi kunde rida fram i en ganska lugn galopp innan hon hoppade hindren. Vi är normalt 7 i gruppen, men idag var vi bara 4, nästan som en privatlektion. Och man hinner ju hoppa ganska mycket oxå när man bara är 4. Sedan kikade jag på inspelade Idol, dels gillar jag ju programmet, men så måste jag ju se om inte Anders Bagges goldentik Saga kommer med något mer?
Jag har mailat med Anders sambo Petra och hon mailade att de hade filmat henne vid mer än ett tillfälle, så tja, kanske.

Om ett par veckor kommer vi ta hem lite blivande valpköpare , jag förstår att ni längtar! Men så länge de inte ens öppnat sina ögon eller börjat äta själva så ser man inte så mycket, så tills vidare hoppas jag att ni alla uppskattar lite bilder så här i bloggen så att ni kan se hur mycket de växer och att de har det lugnt och tryggt i sin valplåda.

Kommentarer
Postat av: Helena

Va go hon är Olivia!! med alla sina valpar...kan hon vara en så stolt mamma. Förstår att hon går ifrån ett tag för att få lite "egen" tid och så passa på att se om det finns något gott i köket...hihihi man kom väl ihåg hur man jämt och ständigt var sugen på någe gott när man ammade!!!

Klokt att samåga när ni bor så nära! trevligt för dig att få åka iväg ett par dagar också!

jaha idag regnar det och hundarna är blöta...men det är dags att vänja sig! Nelli var festlig när vi gick ut..hon liksom kröp på backen, det var ju så mycket vatten att trampa i, fniss! ja hon är så underbar lilla "FiaLotta"..kärt barn har många namn!!

Ha det gott och ge mamma Olivia med alla puppisar pussar och kramar...även jag som ingen valp ska ha denna gång längtar till att få klämma på dem..kan man få bli styvmormor tro????

2008-10-01 @ 14:15:12
URL: http://www.goldendreams.se
Postat av: Anette

Härligt med valpar!!Jag måste säga att hennes son Rosso är mycket lik henne när jag tittar på fotot av henne där hon sitter med valparna.. Han är verkligen mamma upp i dagen =)Ha det så gott och trevlig resa// Anette

2008-10-02 @ 00:03:20
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se
Postat av: Helena och Mozart

Ja vad säger man...helt underbara bebisar och en så´n fin mamma hon är gulliga Olivia. Allt går så bra med Mozart (Yellows Kohlrabi Kick) han är så lugn och fin, helt underbar och perfekt som första hund..men han lär inte bli den sista. Vi är så nöjda och alla som träffar på Mozart blir helt sålda.

Ha en skön höst! Hälsningar fam Hauer

2008-10-02 @ 19:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0