valpar,valpar...ja det myllrar av dem just nu = )

Så har då Olivia fått sina valpar. Hon hade så många som 14 i magen! Inte undra på att hon blev tjock i ett tidigt skede ! Kvar ar vi 11 stycken, 5 killar & 6 tjejer. De föddes några dgar innan 63 dygn, men det är ganska vanligt när det är en så här stor kull, men alla verkar väldigt pigga och tar sig framåt i valplådan utan större problem. Olivia är en så cool tik, hon ligger hos dem hela dagarna men går hon ut för att rasta sig är hon inte alls hysterisk för att komma in med en gång, nej hon kan rulla sig en extra gång i gräset och bara njuta av det fina vädret den stunden hon är ute.

Vi planerar att behålla  en liten Jolie hemma, undrar just vem i valpgänget det blir? Det är en väldigt varierad färgskala på dem, från väldigt ljust till väldigt mörkt. Charmigt!  Härligt nu att  allt har gått bra, nu skall vi bara finna bra hem till dem allihopa!

Kommentarer
Postat av: Jill

Vilken stor kull! Olivia har fullt upp nu, och ni med antar jag. Hoppas ni hittar bra hem åt dem, det är väl också ett jobb i sig. ha det bra!

2008-09-26 @ 08:31:25
Postat av: Anette

WOW!!! Grattis till alla valparna!! Vad roligt med färgvariationer bland de små. Spännande att en liten Jolie kanske stannar hos er =)Önskar en trevlig helg!!

Kram Anette

2008-09-26 @ 13:22:31
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0