vilket härligt väder idag!

I dag är det bara toppen helt enkelt, jag som egentligen inte alls gillar hösten kan ändå inte låta bli att bli glad en sådan här dag.
 Hundarna har varit på promenad i ett par timmar varav Olivia fick förlja med knappt en halv timme, men hon kan inte vara borta från småttingarna så länge än så länge. Men oj vad de växer nu, har snart nått ½ kg. Men det är ju en bit ifrån vikten de brukar ha då de lämnar oss så klart.

Idag blev jag xtra glad för ett mail, en av våra tidigare valpköpare, Theres som har en hane från oss som kallas Lukas har bestämt sig för en av Olivias valpar. De tar så väl hand om sin Lukas, ställer ut, tävlar viltspår, har gjort mh-beskrivning och sköter honom tipp topp. Hennes mamma har en tik från oss som oxå gör samma saker och som vad jag förstått Theres trimmar o klipper så att hon alltid presenteras så fint på utställningarna. Så om några veckor är det dags för en Olivia/Dalison att få flytta till denna härliga familj.

Vi har bara ett par valpar otingade just nu, glädjande eftersom kullen är så pass stor. och de bara är så unga ännu att ingen ens kan få komma hit och titta på dem ännu.

Men det roligaste för oss är ju givetvis att en del valpköpare kommer tillbaka för sin nästa hund.
Även Maggan som varit fodervärd åt Dessie sedan 1999 skall bli fodervärd igen, till en Oliviadotter. Dessie blir en perfekt "mentor"  till Oliviadottern..
Och så kommer även Mattias (som har en servicehund, Frasse som kommer från oss) att få en till genom att hans föräldrar nu köper en hane i denna kullen. 

På fredag reser jag till Budapest med kennelklubben. Vi skall besöka europautställningen. Jag går dit den dagen som Golden och Welshar bedöms.
Jag som älskar att shoppa behöver nog ta med en stor resväska, det lär vara 40% billigare där än hemma i Sverige, men utöver det så verkar det finnas mycket att titta på samt härliga spabadhus som man tydligen inte får missa.
Jag skall dela rum med en arbetskamrat, Henrik.
Lite skoj för vi har jobbat ihop i SKK-montern i Västerås i våras och det samarbetet flöt jättebra och han har ju cocker så vi har ju samma intresse i den vägen.   Vi åker hem på måndag kväll så snart skall jag börja packa lite, pass och sådant kan ju vara bra att inte glömma......

Kommentarer
Postat av: Helena

Ja vi är jätteglada över att det flyttar in en Oliviavalp på vår gata.....bara inte Maggan tröttnar på oss... fniss!!

Så härligt att få resa bort ett par dagar. Förstår att det är STORA resväskan som gäller hihihi

Fortsätt njut i höstsolen..tjingeling!

2008-09-28 @ 15:54:38
Postat av: Anette

Vad skönt att allt går så bra och att ni redan vet att ni får bra valpköpare =)

De är så goa de där små!

Vad skoj att du ska ut på resa några dagar.Shoppa på.. //Anette =)

2008-09-28 @ 22:05:11
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0