En härlig helg !

I lördags for Tomas iväg med Mayas fodervärd Maggan till Goldenklubbens utställning i Sala. Sofie skickade sms från Åre  om att de hade en underbar skdiåkning och hälsade med kram, det var ju alla hjärtans dag. Jo förresten,, Tomas hade gett Jennifer och mig varsitt rött hjärta fyllt med choklad mmmmmm gott  = )   Tomas hade ju åkt mycket tidigare än vad vi behövde gå upp.

Vi tog hundarna (de som inte var i Sala) med oss och åkte till bruket där Jennifer gick i snowboardskolan. Själv tog jag hundarna och gav mig ut på isen, gick en härlig promenad med alla hundarna lösa. Solen sken, det var vindstilla och jag kände mig trots allt ganska trygg där vi vandrade på isen, den var tjock! Annars har jag lite respekt för att gå så här själv även om folk hade kuinnat höra mig för det var massa männsikor som åkte på det plogade skridskospåret.
Vi njöt nog lika mycket både hundarna och jag av den fina promenden på 1½ timme i solen.
Från utställningen meddelade Tomas om otroligt fina resultat. Joline vann sin klass och fick hederspris, hennes ena syster kom 4:a och en kullbror 3:a.
Ännu en Dalidotter från eknel Goldentails vann valpklass 2 med hederspris.
Totalt slutade Joline som 3:a bästa tik av inte mindre än 29 tikvalpar som var anmälda.

Vi vann  även BIS i uppfödarklassen samt blev Best in show med Dalis avelsklass. Vilken dag !!!

På kvällen var det dags att spela bowling och äta en god middag tillsammans med de 14 som hade hjälpt oss med att ta hand om våra hundar då vi var i Usa och Karibien över jul & nyår. Vad hade vi gjort utan dem? Nu hade hundarna det fantastiskt bra hos dem och vi kunde njuta av semesterresan i lugn och ro då vi visste att de hade det så bra de med.
Tack än en gång alla inblandade, det här var det minsta vi kunde ge er i gengäld. Och en trevlig kväll hade vi ju dessutom allihopa.

Igår hade vi den första familjen som fick komma och kika på våra popcornvalpar. De längtar nog väldigt,väldigt mycket till den 20:e mars.

I onsdags kom Expressen till SKK och gjorde ett litet reportage om oss i personalen med alla våra hundar som följer med till jobbet. Det komemr att komma i en söndagsbilaga under februari/mars. Jag deltog med Mandy och Dali. Skall bli jättespännande att se slutresultatet. Alla deltagande hundarna skötte sig exemplariskt, rätt fantastiskt egentligen att de låg/satt kvar i sofforna nära,nära hundar de egentligen inte känner och vi ägare kunde stå en bit ifrån och locka på dem. Mandy intog soffan och njöt nog i fulla drag av för henne den självklara platsen,liggandes i skinnsoffan : )

Bichonerna går runt i lådan nu, de är nyfikna och kommer fram och sniffar oss i ansiktet de bjuder t o m på en liten puss då och då. Sötare och sötare blir de för varje dag. Snart dax att börja med välling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0