Jag bara älskar.....

att vara här i Sälen = ) Här är det så skönt, vi trivs så bra i vår lägenhet. Härligt med massa snö, inte alls kallt, att umgås hela familjen och åka skidor, ha tid för att vara ute med hundarna i snön , massor av frisk luft,och bara koppla av är så härligt.
 I år går Jennifer på snowboardskolan i Hundfjället och jag passar på att samtidigt gå i skidskolan. Även om jag kan åka hyfsat så finns det ändå lite problem i väldigt branta, isiga backar som jag vill lära mig klara bättre. Min skidlärare heter Jonas och är 21 år gammal från Umeå. Han ger mig tips som jag märkt fungerar.  Världen känns ibland väldigt,väldigt liten. I gruppen finns en annan mamma  som visade sig bo i Järfälla precis som vi, men inte bara det, hon har en son, lika gammal som Jennier som gått på samma dagis  i 3 år, på ur & skurdagiset precis där vi bor.
Jag måste erkänna att jag inte känner igen henne, men kanske vi hämtat/lämnat på så olika tider. Jennifer tycker det e skoj i snowboardskolan. Det visade sig dock att hon växt ur sina pjäxor som hon hade så sent som i december då vi var här. Så vi har hyrt ett par så kan vi leta nya när vi kommer hem eftersom det lär bli en hel del rea då.

Vädret här är fint och imorgon fyller Jennifer 10 år. Vi skall åka på skotersafari, födelsedagspresenten mina arbetskamrater ordnat med, och på kvällen skall vi på favoritrestaurangen Lammet & Grisen. Eftersom Jennifers födelsedag alltid ligger på sportlovet då vi ju är här så har det liksom blivit tradition att gå dit.

Igår kom även Sofie hit, hon hade viktiga föreläsningar måndag,tisdag så hon kunde inte vara borta. Men det gick smidigt med täg och buss så nu är hela familjen samlad.

Yippie ! Vi ahr sålt Forden nu. Den första, som sedan köpte bilen ringde på annonsen bara en timme efter den kommit in på blocket. Sedan har det ringt väldigt många och det knäpp var ju att vi var i sälen....men tack vare att Sofie kunde hålla i biltitten och provkörning m.m. så löste det sig så de kunde hämta bilen i tisdags morse.
Jag vet att focusen är en bra bil så jag  hoppas de kommer trivas i min gamla bil. För vad har vi gjort då?  Jo vi har  köpt en splitterny Honda civic ! Den enda i Sverige med skinnklädsel! Kommer inte inonm planerad tid att komma in någon mer sådan heller . De har beslutat att civic med skinnklädsel itne skall marknadsföras i Sverige. Men i Danmark. Så 2 togs in i Sverige, en röd och en svart som nu egentligen skulle till Danmark då de inte skall säljas här i Sverige. Men tack vare en underbar representant får Honda, P-O Lindström i Uppsala (goldenuppfödare så klart = )  )  så lyckades han omdirigera en till Sverige som vi nu alltså köpt och bara väntar på att den skall svenskregistreras och komma till firman i Uppsala. Jag valde den röda. Det är med glastak, navigator, och en massa annan lyx.  Känsn  som att köra en racerbil ungefär, den ligger så stadigt på vägen och är jätterolig att köra ! Problemet är bara hur vi skall klara oss på en bil udner mellantiden nu då vi kommer  från Sälen?

Igår ringde min bror Janne med fru Helene och sjöng "ja må hon leva för Jennifer". Trevligt iof....men det var fel dag....2 dagar för tidigt !!! Så tja, vi får väl säga att det var ett genrep då?

Idag har 2 familjer mailat om intresse för vår kommande welsh springerspaniel kull. Jag tycker så bra om att få kontakt med blivande valpköpare redan då valparna ligger i mammans mage, då hinner de förbereda sig i lugn o ro och vi hinner lära känna dem i god tid innan valphämtningarna.

Ha en härlig vecka !

Kommentarer
Postat av: Helena

Ja så mysigt det är i Sälen! Det går inte beskriva för den som inte upplevt härliga Dalarna!

Förstår att ni nu är hemma igen, vi fick ju lite snö även här i Stockholm under sportlovet!

Hos oss gnäller Gizmo istort sett hela tiden...hmmmm en lockande tjejja som tassar omkring här hemma!!!!

Ska ta en skön långpromenad med grabbarna nu, kanske han kommer på andra tankar! fniss!

Ska sedan ta fram trimväska och se om Nelli finns under allt tuffs!! hihihi

Ha en skön söndag!

2009-03-01 @ 09:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0