Titt ut !

Ja just det, idag har de små öppnat ögonen och vips så får man mera kontakt med de små. Sötare o sötare blir de för varje dag som går. Och vilken förmån man har som uppfödare, att få se dem utvecklas så här, få pussa på dem när man vill och bara njuta, för det gör man verkligen!Stella däremot håller på att sabbotera alla våra semesterplaner i och med att hon inte börjat att löpa ännu. För vi kan ju inte åka till Norrland på hundutställningarna om vi har valpar som inte flyttat hemifrån. Lite stressad känner jag mig över att hon aldrig börjar, och Dali tycker att hon löper varje dag, men han har fel, tyvärr! Fick just mail från en som skall para med Dali, hon är så orolig att hennes tik skall börja löpa så att hon skall paras just då vi är i Sälen på sportlovet, och ja, risken finns ju faktiskt. Men problem är till för att lösas så blir det så så får vi väl klura ut nåt smart då. Så gäller även för Stella, hanen bor i Vimmerby och vi är i Sälen med henne...nej, inget jag tänker fundera på om jag inte behöver, så jag tar det den dagen hon börjar att löpa helt enkelt. Idag var jag på spinning igen, såååå nyttigt ! Så håller jag på att jaga runt efter snowboardsutrustning till Jennifer oxå, Snowboardskolan som först inte skulle bli av blir av, nu på söndag. Jag tog fam hennes grejor och hon hade vuxit ur allt, så idag fick vi tag i en fin bräda för 400 på blocket. Nu är det "bara " skorna som saknas, börjar bli brådis, det e torsdag snart.... Nummerlapparna till goldenklubbens utställning kom idag. Vi har fått ihop till en uppfödargrupp och flera av Jolines syskon skall vara med. Hade förresten "Julle-Bulle" med på jobbet både igår o idag, hon e helskön , kopplar av och räds ingenting. Vilken härlig mentalitet helt enkelt! Har även bokat tid för gemensam röntgen av welshvalparna, tänk att de snart är ett år gamla , tiden går nästan för fort! Igår red jag förresten, hade en för mig ny häst, madame, samma namn som Joline heter i stamtavlan. Det var i alla fall en mycket trevlig bekantskap. Jätteskön att sitta på, en fantastisk galopp men lite spökig. Tyckte inte om att gå i hörnorna så det fick jag jobba mycket på. Men mestadels gick hon i form och var som sagt oerhört bekväm att rida, Imorogn har vi frukostmöte på jobbet, det har vi varje torsdag och det är så mysigt att äta frukost där istället för hemma (kan ju sova 15 minuter längre) och vi sitter och går igenom en massa saker. Efter detta så har vi genetik/aveslkurs fram till lunch. Intressant och bra med utbildning. Och vips så är det lunch och jag slutar för dagen. Ha det gott alla !

Kommentarer
Postat av: Helena

vilka goingar! mysigt när de växer lite och det blir mer kontakt med de små. Förstår att det gosas hemma hos er!

är på jobbet nu, rätt lugnt...just nu iallafall! Sista natten innan långledighet. Det blir ju Faluresa igen..ja vi gör inge annat just nu än sörjer, men det kommer väl en ljusning så småningom. jag har sakta men säkert börja återgå till lite hundträning igen. Så härligt att jobba med Nelli. Ja även killarna har fått jobba lite iskogen igen! Men sedan slår nästa smäll igenom! men som du skrev, vi har varandra och tur är det.

Nu har jag bokat och fått min o Nellis kurs bekräftad! jag längtar verkligen. det blir tvåstegskuren i maj och juni, toppen! och spännande. vi får träna på lydnaden tills dess!!!!

ha en skön helg! föresten hur blev det med snowbordskorna?

2009-02-06 @ 00:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0