Välling= gott !

Nu har valparna upptäckt att det faktiskt inte är så tokigt att äta välling. Inte så stora mängder ännu, men äter det gör de i alla fall. De är runda och goa om sina magar. Vi har haft hem valpintressenter  nu då valparna börjar bli tillräckligt stora för att tittas på. De har börjat leka lite smått och busa md varandra lite oxå..
Idag har vi fått registreringsbevisen från SKK så nu börjar det bli dags att boka veterinärbesiktningen oxå.

 I kväll skall vi åka på sportlov till Sälen = )    Bl.a  skall vi alla åka på scotersafari nästa torsdag. Det fick jag som födelsedagspresent  av mina arbetskamrater. Vi har bokat in denna just på Jennifers födelsedag den 26:e så hon vet inte om detta än så länge. Tror det blir ett äventyr för oss alla !  Vi kommer vara där hela vecka 9 men Sofie kan inte komma med nu då hon har viktiga föreläsningar på universitetet, hon tar tåget i nästa vecka och stannar i alla fall några dagar så att hon inte missar varken scoterturen eller middagen på restaurang Lammet & Grisen som har den bästa maten man kan tänka sig! Ska vi fira Jennifers 10-års dag så skall vi göra det  även med en xtra bra middag på kvällen efter både skidåkning o scotertur.

I går var jag på spinning med Sofie. Vi hade Jeanette som instruktör/ledare, det är Jennifers klassfröken. Jag tror Jennifer tyckte det var roligt att vi hade hennes fröken som "vår fröken".

I tisdags red jag återigen favorithästen Madame. Helt fantastiskt mjuk att sitta på, typ en gunghäst, och hon gör verkligen sitt bästa hela tiden. Skall bli spännande sedan och se om hon är lika trevlig att hoppa som att rida  dressyr på.  Sofie hade Effect och det var som att hon inte gjort någon paus i sitt ridande alls, fick jättemycket beröm bl.a att sitsen var så bra m.m.

Just nu har vi insett att det är dax att köpa ny bil , att byta ut Focusen helt enkelt. Håller på fundera på en Honda civic, Måste kanske passa på  nu då räntorna är så låga. Volvon får vi nog ha kvar i ett par år till, pengarna räcker inte till för att byta ut bägge bilarna. Volvon har gått 14 tusen mil så den får väl hålla lite till. Inga fel på den heller egentligen, i alla fall inte just nu men det skall man kanske aldrig våga säga....??

Här är lite nytagna valpbilder från vårt popcorngäng:.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0