Vart skall jag börja någonstans?

Nu är det väldigt,väldigt länge sedan jag skrev något, var uppenbart då vi skulle levereravårt goldengäng till sina nya hem. Sedan gick allt bara iett....först då leveranserna av valpkullen. Känns som att vi fått tag i så bra och trevliga valpköpare.

Roligatst känns det för oss att några kommer tillbaka till oss igen när de skall utöka flocken. Dali har visat sig lämna väldigt trevliga och vettiga valpar. Vi hann med att åka en 4 dagars tripp till vårt älskade Sälen oxå, tror jag hade fått abstinens annars, en helg jul o nyårshelg utan snö!! Vi hade underbara dagar och många av backarna var öppna. Varje gång tänker jag att jag måste träna ordentligt så jag inte får så ont i musklerna och blir så trött i benen, så har jag tänkte flera år nu...men itne blir det av inte, och historien upprepar sig, hade så klarat ont i benens alla muskler tror jag ! Men..kors i taket, har köpt spinningkort på Friskis & svettis så nu i februari är det dax att börja spinna. Sist jag gjorde just det var över 10 år sedan, medans jag väntade Jennifer faktiskt.

Jag fyllde år uppe i Sälen, vi firade genom att äta en riktigt,riktigt god middag på Lammet & Grisen. I presenter fick jag en jättestor resväska från Sofie, alla som känner mig vet att jag älskar att handla och att jag , vart jag än åker alltid tar med mig för mycket, denna resväska var så stor så risken att jag inte får plats är minimal, desto större blir risken för övervikt..... Av Tomas fick jag en massagestol, perfekt för stela tyggar och ömma kontorsaxlar minsann. När vi var tillbaka till "nollåtta" bjöd vi Jannne o Helene på julbord på Ulriksdals värdshus, Ett av de finaste och godaste (och dyuraste) julbord jag någonsin varit på. Vi hade en jättetrevlig kväll och skrattade gott mest hela kvällen. Även på jobbet blev jag firad. Jag fick fina saker, bl.a presentkort i Kista på 2000:-. Jag handlade ett fint silverhalsvband som jag kan ha på nyår, sedan köpte jag ett par örhängen i rött samt vitt guld. Jag har ändå 300 över då som jag får handla upp vid ett senare tillfälle. Jag fick även ett global knivblock i rostfritt stål med plats för uppåt 14 knivar. Jag har länge önskat mig ett sådant men backat lite pga priset...... Jag fick oxå presentkort för att åka snöskotersafari när vi kommer till sälen på sportlovet. 2 skotrar gällde det för, så vi ahr bokat in oss på Jennifers födelsdag, blir ju då som present inte bara till mig utan hela familjen. Så 26:e februari, då ni, då skall jag få köra snöskoter !

Vi har varit tre veckor i Usa & Karibien. Badat med delfiner och fåt pussar av dem, vi ahr åkt med det stora fina fartyget mariner of the seas. Och vi har varit på disney world, seaworld samt inte minst i New York. En resa som innehll spännand saker mest varje dag, och skulle jg glömma så har vi uppåt 600 bilder tagna under resan. Jag skall försöka återkomma med en liten reseberättelse med foton också.

Många undrar just hur vi gör med så många hundar? Vi ahr ju faktiskt 7 stycken varav Joline /"Julle-Bulle" bara var 3 månader knappt när vi skulle vara iväg i 3 veckor. Jop våra underbart härliga valpköpare som år efter år ställer upp och hjälper oss med att  ta varsin hund. De flesta går tillbaka till samma hundvakter varje gång vilekt känns tryggt även för hundarna. Vad gjord vvi uten dessa fantastiska valpköpare??

Som ett litet tack för hjälpen har vi bjudit alla till en #biff & bowlingkvällag lördag 14/2. Vi blir 15 stycken som delar på 5 banor, sedan bjuder vi vidre på middag, de har jättegod mat där!  Ser fram emot den kvällen = )


Så har vi just fått världens goaste lilla valpkull, 5 bichoner a ca 200 gram/st. Millie är en så duktig mamma att vi inte ens behöver oroa mig alls för någonting. Återkommer med både nya bilder och text. Go antt....imorgon e det hundutställning

Kommentarer
Postat av: Sandra Larsson

Vi ska oxå till Sälen på sportlovet (sön-tors).

Vi får se om vi stöter på varanndra i skidbackarna.

2009-01-27 @ 20:34:54
URL: http://sandrauuw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0