Hemma igen !

Jaha, då är vi tillbaka igen.... hm....längtar tillbnaka till den fina rena vita snön, härliga dagar i skidbackarna samt långa promenader i snön där hundarna var lösa och fick gräva,  vilket verkar vara det roligaste som finns. Vet inte vad de hoppas på att finna där nere under snön. Ibland ser man bara en hundsvans som sticker upp medans huvudet och kroppen finns långt nere i snödjupet.

Vi har hämtat hem bichonerna igen, de är så goa, gudomligt söta helt enkelt!De bor nu i köket där det mesta händer och de verkar trivas med att vara i centrum. Blir verkligen socialiserade. På lördag har vi dessutom fördelsedagsfest för Jennifer så det blir ett 10- tal tjejer som jag gissar kommer vilja klappa och gosa med valparna. Våra valpköpare kommer också hit och kikar på dem igen och däremellan försöker vi träffa de som är intresserade av en Mandyvalp. Hon har gått 5 veckor och nu är vi helt säkra på att hon är dräktig, börjar runda på sig  = )

Har köpt mig nya pjäxor eftersom det är så mycket rea nu. Även Jennuifer har fått nya skidor, snowboard och nya pjäxor, allt till riktigt bra piser. Jag vill att vi har eget eftersom vi är i Sälen så ofta och vill inte lägga ned tid på at stå i kö till uthyrningen.

Sofie har lite funderingar på att utbilda sig till skidlärare och kanske jobba som det nästa år. Det var så tt hon tog en privatlektion för en som hette Jonas, ett år äldre än henne. Han frågade om hon inte borde utbilda sig till det och jobba som det. Jag tycker att det är en bra idé. Lite psykologi blir det ju att hantera mängder med olika männsikor och barn som man har  som elever. Bra om man har sådan erfarenhet om man skall bli socionom tror jag. Men det hinenr nog blåsa många indar...hon funderar ju även på at läsa engelska i Edinburgh ett halvår...så vi får nog se vad som blir helt enkelt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0