Sista veckan med bichonvalparna för vår del!

Dagarna bara rinner iväg, men så är det nog när valparna är så här pass stora, de skall id-märkas, de skall besiktas av veterinären, köpeavtalen skall skrivas, de skall försäkras m.m. och detta givetvis utanpå allt annat som görs varje dag.
I lördags var vi i Globen och tittade på melodifestivalen "live". Det var som alltid en härlig stämning, alla glada och förväntasfulla och hela globen fullsatt!
Min "toyboy" Henrik var oxå där...ni vet , min rumskamrat från Budapest, nej jag skoja bara, toyboy är ju mest för vi skojat lite om det,  Jag skulle kunna varit hans mamma och att hans intressen inte direkt e tjejer om vi säger så. Men världens goaste kille e han och han och jag skickade lite  skoj sms, under melodifestivalen då vi var där bägge två , fast inte tillsammans denna gångenI 

I alla fall, en jättetrevlig kväll hade vi, och det e så skoj att gå med hela familjen så här. Tack Tomas för att du tog dig till Globen en mycket tidig morgon mitt i höstrusket i oktober /november och stod i lång,lång kö för att fixa biljetterna till finalen i Globen. 

Idag har Dali parat en syster till vår Kitty, måste erkänna att Dixi är mycket finare än Kitty, så det skall bli kul att se hur de valparna blir.
Dixi har haft två kullar tidigare och familjen som äger henne bor ju i Viksjö, så det blir gångavstånd för att kika på valparna längre fram i vår. 

På torsdag skall jag åka till Uppsala och hämta hem vår splitternya bil, den röda Honda civicen. Skall bli så kuuuul ! Inte varje dag precis man köper en helt ny bil.

Vi kommer inte para någon goldentik nu före sommaren eftersom de inte börjat att löpa ännu, det blir alltså "bara" welshvalpar nu under våren/försommaren vilket ju är väldigt ovanligt, vi brukar ju alltid ha en eller ett par kullar goldenvalpar.
Men vi vill få möjlighet att göra annat än bara vara hemma med valpar hela sommaren, jag tror varken Jennifer eller Sofie tycker det är så kul om vi inte kan göra något denna sommar tillsamans, nåja, Sofie kanske inte har det behovet riktigt, hon planerar att tågluffa med sin kompis Tanja i sommar, men för Jennifers del är det ju kul om vi kan göra lite annat..

Imorgon är det tisdag, vi skall hoppa på min ridlektion, får se vilken häst jag får?
På fredag börjar bichonerna att lämna oss, kommer nog kännas lite tomt efter helgen, men vilken stor plats vi kommer få i vårat kök, då valphagen packas ihop. Jag vet att alla valparna kommer få det bra och det känns väldigt viktigt för oss att de alla kommer till bra hem vad det verkar i alla fall.

 I söndags hade vi "släktkalas", Jennifer o Sofie har ju fyllt år och egentligen jag o Tomas med även om det för vår del var ett litet tag sedan. Vi fick oxå en fin present...en trerättersmiddag på Erik Lallerstedts Gondolen, med champagne som välkomstdrink och vin till maten. Vi har bokat bord till den 15:e maj som är vår förlovningsdag och som infaller på en fredag. Med tanke på vin och champagne så kommer Sofie att få vara chaufför!
Sofie förresten, skall åka till Åre nu i april och gå skidlärarutbildningen. Hon har betalat kursen och boendet så nu vet vi att det verkligen blir av. Kul idé tyckler jag och som jag hoppas hon får användning av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0