Welshvalpar, valpträff & höftledsröntgen

Nu är klockan över midnatt och jag sitter i kontorsrummet tillsammans med Mandy och 6 helt nyfödda små Welsh springerspaniel valpar. Jag är inte helt 100 på om det kan finnas en till, vi märker det ju snart, men hon kan oxå vara färdigvalpad.  Mandy är en så fruktansvärt bra mamma, sköter sina valpar så naturligt och tar hand om allt själv. Men självfallet finns vi till hands. Hon har fått 3 killar & 3 tjejer. Jag vet att de som varit här o hoppas på en valp kommer bli glada när de läser dessa rader , hon skulle inte valpat förrän på tisdag egentligen. Perfekt så här natten mellan lördag o söndag så behöver Tomas "barnmorskan" inte ta ledigt från jobbet.I torsdags kväll var vi på Albano djursjukhus oich röntgade 7 valpar, 4 goldisar och 3 welshar, vi ögonlyste dem oxå samtidigt. Väldigt behändigt att göra allt vid ett o samma tillfälle. Nu väntar vi bara på svaret......men totalt sett hade det sett bra ut.

Vi har haft valpträff för Kitty-Dalivalparna. Temat var viltspår och eftersom det var ettårsträffen firade vi självklart med tärta o lite annat gott att äta. Alla 4 Stockholmsvalaprna var där, men ett extra plus till att 2 av Ålandsvalaprna kom med oxå. Så kul att de nu är färdigvaccinerade så att de kunde komma och vara med. Men då Mandy var orolig så käönde vi att vi itne kunde lämna henne de ca 3 timmar som det brukar ta. Vår underbare valpköpare Göran Ädel ställde upp och tog hand om viltspåret istället för Tomas som fick vara hemma o ta hand om Mandy. Vilken pärla Göran och vi är enormt tacksamma för hjälpen.Valparna var jättetrevliga och den lille hanen som var ltie mindre än de andra då de var små valpar var en av de största nu!

Imorgon skall jag åka med Jennifer för att hon skall tävla i friidrott ute i Huddinge, så det e nog hög tid att sova nu.......Tomas får ta över att passa Mandy en stund nu innan vi bestämmer oss för att hon valpat färdigt?

Kommentarer
Postat av: Helena

Men vad läser jag......JÄTTEGRATTIS TILL ALLA UNDERBARA VALPAR som kommit till världen!!!!! Vet ju hur underbara Welshvalpar är!!och såklart även när de växer på sig!

Vad bra att Göran kunde vara "standby" idag när Tomas fick vara barnmorska.

Vi har inte smakat vinet ikväll dessvärre, jag jobbar ju ett par nätter till. men den som spar han har! som det heter..

´Ge massor med kramar till mamma Mandy och alla Nellis halvsyskon!!

2009-03-29 @ 01:16:39
URL: http://www.goldendreams.se
Postat av: Anette

GRATTIS till småttingar!!!!!

Hoppas ni har det bra! Såg några jag kände igen på barnprogrammet häromdagen =)) Inte visste jag att det fanns såna talanger hemma hos er.. hihihi.. roligt! Jo Sockan visste jag väl men att husse var med på ett hörn också, det var nåt nytt =))

Sköt om er och småttingarna! Kram Anette

2009-03-30 @ 22:11:36
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se
Postat av: Nina

Hej,

Ett jättestort grattis till er allihopa och speciellt till duktiga mamma Mandy.

Blir alldeles nostalgisk när jag ser bilderna på de små nyfödda, kommer ihåg hur det var för nästan ett år sen när vi gick och väntade på vår älskade Nelson.

Kramar Nina och "storebror" Nelson

2009-03-31 @ 19:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0