fotomodeller

I tisdags var Olivia och Stella på modellfotografering. De skötte sig jättebra och alla som jobbade med hela fotograferingen vart stormförtjusta i dem, och som vanligt....allra mest i Olivia. Det är bara så....alla älskar Olivia !  Det är för ett klädföretag och kommer att komma i deras höstkampanj, så nu vet ni när ni ser  golden på reklamfoto i höst så är det Olivia och Stella som e fotomodeller i den reklamen = ) 

Vi fick det glädjande beskedet också att Jennifer kommit in på kulturamaskolan i Hallonbergen nu i höst, åk 4. Det är en speciallinje med inriktning på dans, musik och teater. Det tog bara en vecka efter att hon fått "sjunga och dansa upp " innan vi fick svaret. Väldigt spännande och känns som en utmaning. Bara att åka själv kommunalt blir ju en stor grej, inte minst för hennes oroliga hönsmamma....nåja, nu skall hon få sin efterlängtade mobiltelefon. Men lite oroligt blir det nog i början , min lilla 10-åring skall åka själv kommunalt till Hallonbergen...hm....
 
I fredags firade vi bröllopsdag, vi har varit gifta i 27 år ! Jag fick en jättefin blombukett, men det blev inget firande på tu man hand med god middag och vin precis.....Tomas och Jennifer samt 4 hundar åkte till Gotland där det är hundutställning i helgen. Jag och Sofie åkte till gymmet och tränade istället. 

På Gotland gick det sådär, fodervärdswelshen, Nellie blev vinnare av juniorklassen med hederspris ena dagen. Allra bäst gick det för Joline, vår lilla Julle-Bulle. Hon blev bäst i rasenvalp bägge dagarna. På lördagen blev hon BIS-5 och på söndagen bis-3 valp. Hon e så fin vår lilla valp som nu nästan vuxit om mamma Olivia. Vår gulliga valpköpare Therese ringde och berättade att det gått bra på viltspåret för Lukas, han hade fått en etta på det ordinarie provet. Hon hade även ställt ut sin Casper, som e bror med Joline och han hade kommit 2:a på golden klubbens open show.

Welshvalparna trivs i sin stora hage som de fått nu, och det är så lätt att släppa ut dem nu, de far runt och leker och busar och är en fröjd att titta på, så glada och bekymmersfria de är allihopa!

I lördags hade vi öppet hus för våra blivande valpköpare. 6 familjer var här, bussiga Helena (Nellies matte) hjälpte till liksom Sofie eftersom Tomas befann sig på Gotland. Vi hade strålande sol och det var en härlig stämning bland alla människor, barn, hundar och valpar. Vi fikade och umgicks och jag passade på att informera lite också. 

 Valparna höll igång i nstan 2 timmar, men sedan var de totalt slut och sov som stockar. Men så nyttigt för dem och de bevisade verkligen hur trevliga och sociala de är. Jag tror att just att vi håller på så mycket med dem gör att de redan från början blir väldigt sociala och öppna valpar.
Idag, söndag hoppade jag lydnadskursen med Stella. Ibland är det nog bättre att avstå än att åka iväg om man inte har någon lust, man skall inte träna om man inte vill, då blir det inte så bra. Sofie och jag hade varit ute länge med de 4 som vi har hemma, vi tog matsäck med oss och satt på en bänk och åt lunch och njöt av den fina, lediga dagen. När jag kom hem tvättade jag bilen och hade ut valparna en stund, sedan var det svårt att motivera sig iväg till kursen helt enkelt.

Vi har anmält Joline till sitt första viltspår, i Kalix !!  Hon fyller 9 månader 24/6 och det är gränsen för att få starta i anlagsklassen. Då är vi på vår norrlandssemester så ja, vi passar på helt enkelt att gå spår i Kalixtrakten istället som omväxling.

På onsdag skall Jennifer spela sin första konsert, hennes musikgrupp skall spela i Jakobsbergs centrum, hon spelar trumpet i skolorkestern som alltså skall uppträda där. Jag har provat jag med, får inte fram en ton i trumpeten! De två närmaste veckorna är så späckade med aktiviteter att hälften vore tillräckligt, men just den här tiden på våren verkar det alltid vara så, förra året var det ju  Sofies student nu har vi en massa andra aktiviteter och det mesta kan vi inte säga nej till heller även om jag måste ta bort en del aktiviteter, dygnet har ju bara 24 timmar.

Kommentarer
Postat av: Carina

Hej Irene.

Brukar vara inne på din blogg då och då. Jättefin!Jag sökte upp dig på Älvsjömässan 07. Det är vi som har en högt,högt älskad familjemedlem som heter Charlie (Eucalyptus Entertainer)Omplacerad från Ö-vik.Jag lovade då att maila bilder på Charlie men det föll ur minnet. Förlåt!

Om du går in på min dotters blogg(kategori:foto) så kan du se en massa fina bilder på vår älskling.

Må gott! Carina

2009-05-15 @ 23:06:45
URL: http://emmatellsitall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0