Veckorna går så fort när man har roligt

Den här veckan har Jennifer haft sitt första riktiga framträdande med skolorkestern. De spelade i Jakobsbergs centrum och dagen efter i Viksjö. Jag vart mäkta imponerad. Vilken fantastisk lärare och duktiga barn,  att få ihop så mycket och så bra på mindre än ett år. Jennifer var lite nervös innan, men kände själv att resultatet vart bra.

I fredags kväll var det ett härligt väder och jag och Tomas hade vår 28-åriga förlovningsdag. Vi hade tidigare fått en 100-årspresent av Tomas släktingar som innefattade en 3-rättters middag på Gondolen med champagne och vin. Vi hade en härlig och trevlig kväll och satt och tittade på solnedgången över stan. Vår lilla privattaxi, d v s Sofie kom och hämtade oss. Jennifer var med klassen på övernattning i scoutstugan så hon hade ju skoj på sitt håll.

Tack Sofie för att du hämtade oss, blir onekligen trevligare så. Vi hade åkt vanlig 020-taxi dit vilket iof också var ok, men lite dyrt...typ 500:-.


Så fort veckan gick, plötsligt var det lördag och dags att avmaska valparna, chipmärka dem och fota. De väger alla omkring 4 kg så de är ganska rejäla.

Jennifer var på födelsedagsfest med Emma som fyllt 10 på något ställe med klätterväggar i Solna. Hon fick träningsvärk av klättringen, så där hjälpte varken friidrottsmuskler eller ridmuskler......


Vi hade valparna ute på gräset en hel del idag, vädret var så fint. De har så kul när de får vara utomhus.

Fick ett jättetrevigt mail från en av våra bichonvalpar , man blir så glad när man läser ett sådant mail, känns verkligen som att våra valpköpare är så rätt, hur mycket de älskar sina nya familjemedlemmar.

Måste ju dela med mig för det var väldigt roligt skrivet tycker jag.l


Åkersberga 090514

Hej!

Här kommer några rader från Popcorn Paradise, eller Yalmar som jag kallas numer. Jag bor ju i Åkersberga nu, och trivs kanonbra här!

Dom hade verkligen längat efter mig när jag flyttade hit och var jätteglada åt mig allihop, och massa roliga prylar fanns det redan att leka med. Fast om jag får välja så leker jag helst med skor, men det brukar jag inte få så det gör jag bara i smyg ibland. Dom är fortfarande väldigt glada år mig men ibland säger dom att dom glömt hur mycket energi en valp har!

Matte och jag är hemma själva på dagarna, matte håller på att skriva något om hur barn ska äta men jag litar inte riktigt på att hon har koll på när jag ska äta så för säkerhets skull sätter jag mig  framför matskålen och säger till i god tid varenda gång det är dags för min mat.

Det bästa jag vet är när matte och jag hjälps åt med att jobba i trädgården, och gräver och planterar blommor! Vi är ett jättebra team, vi gräver båda två och sen stoppar matte ned blommor och jag drar upp dom igen, på så sätt kan vi hålla på riktigt länge!

Jag älskar min matte väldigt mycket och brukar passa på att överaska henne så ofta det går! Till exempel om jag vaknar mitt i natten, då smyger jag upp till matte och pussar henne massor i ansiktet tills jag är helt säker på att hon är vaken och förstått hur mycket jag tycker om henne, då lägger jag mig och sover igen. Ett annat exempel på hur jag överaskar matte är när jag på egen hand går ut och gräver om rabatten och plockar blommor utan att matte ens tänkt tanken. Om jag får upp någon riktigt stor och fin blomma brukar vi fira med att leka tafatt. Då skriker matte neeejjj med hög röst och jagar mig runt hela trädgården! Tyvärr är det lite dålig kvalite på mattes blommor så sen brukar det inte vara så mycket kvar av den....

På onsdagar går vi på kurs matte och jag, det är extra viktigt med en sån som jag säger matte. Vet inte riktigt vad hon menar med det...??? Och snart bär det av på båtsemester, jag har fått en alldeles egen flytväst och ska vara hela sommaren i skärgården!

Hoppas ni mår lika bra som jag! Kram YalmarFick också en kommentar i bloggen från en som tagit hand om en omplacering för några år sedan

Kul att se lite bilder och se att även omplaceringen gått så bra, (förra hussen hade dött )


På eftermiddagen åkte Sofie o jag till gymmet på Skk och tränade, det är verkligen jättebra med många träningsmaskiner och en stereo som man kan ha hög musik att träna till.  På lördagskvällen var vi hos min bror på födelsedagsmiddag. Vi åt en god middag, åt sedvanlig tårta och sedan bänkade vi oss framför tv:n det var ju eurovisonschlagerfestivalen. Alla som läst min blogg genom tiderna vet att jag gillar att se detta och att vi alltid försöker få tag i biljetter till den i Globen. Min stora favorit var ju norrmannen, långt innan jag insåg att det var många fler än jag som hade honom som favorit. Han är ju bara så söt !!! Och självklart tycker jag jättemycket om låten , men det gör ju inget att han är jättegullig att titta på. Sofie skulle gärna kunna få komma hem med honom.......-    = )

Jag tyckte verkligen  det var många bra i år och flera av dem vi tyckte bäst om låg i topp, bl. a Island, Turkiet och Azirbadjan (felstavat kanske?)

Valpen leker nog lite kurra gömma skulle jag gissa på?


Nu är det söndag och vi skall snart åka hem till Ola, mentorn och Mandys uppfödare och se vad han tycker om valparna, Bara exteriört då, det andra har vi nog bättre koll på. Mandy är nog den bästa tänkbara uppfostraren måste jag säga. Så bra för valparna att ha en sådan mamma!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0