100 år sen sist...typ.....

Det har gått en tid sedan jag skrev i bloggen men nu  känns det som att  det börjar bli dags. Jag vet ju att många av er som läser tycker det är kul att få följa med i vad som händer här på kenneln. Och nu är det så kul, både Stella och Kitty är dräktiga, så snart får vi små goa goldenvalpar att pyssla med = ) Om ca 2½ vecka närmare bestämt.
Vi har redan haft några jättetrevliga familjer här på besök som  kommer bli en av team Yellows framöver. Några fler är på väg att komma hit innan tjejerna skall valpa, finns ju inget bättre egentligen än att få träffa mammorna innan de valpar och verkligen få vara med och "vänta valp".
Kitty börjar verkligen se ut som en liten get, jätterund om sin mage så jag undrar just hur många hon har?? Får kanske ha gissningstävling snart ? Och så börjar det bli dags att leta fram namn i den engelska ordlistan. Vi har alltid haft engelska namn, rasen är ju därifrån har vi tänkt.

Vi älskar snön, rena hundar är ett xtra plus, för det är sådan skillnad mot om det är slaskigt, nu behöver vi inte ens torka dem om tassarna efter promenaden.Idag var vi vid golfbanan och gick hundpromenad, Tomas och Jennifer körde längdskidor och hade inskolning av Joline som draghund, fast inte för att hon drog egentligen , men hon var i alla fall med och sprang oftast före i selen.

Jag tog de andra och gick runt ute på golfbanan. Jo, jag skall köpa skidor jag med....nån gång....Kitty galopperade trots sin stora mage och jag tror att alla njöt av att gå promenaden där.
Tomas har stått och trimmat Mandy (welshen) idag, det är dags för utställning nästa helg. Jag får försöka fixa goldisarna imorrn. Men Sofie har övertalat mig att boka  in mig på ett spinningpass på Friskis & Svettis  imorgon, ett s.k. pulspass där man cyklar mot en pulsmätare. Så imorgon kommer jag veta att jag lever = ) Jag står som 3:e reserv, men då brukar man få en plats.

Nästa helg är det redan dags att ta fram valplådorna, tur vi har två. Kitty skall vara i Jennifers rum och Stella i vårt sovrum medans de är små.
Vi håller som bäst på att byta ut alla julgardiner och sätta upp nytvättade och nystrukna , det är Tomas som stryker...jag sitter ju här och skriver... = ) Vi är ju lite nattmännsikor i den här familjen, utom Sofie förstås. Tack och lov är inte heller hundarna morgonpigga så att sova till efter 9 är inga pronlem för dem, de sover så gärna lite extra på morgonen de med.

Idag har jag varit inne på facebook oxå, händer inte så ofta som jag kanske borde...men jag har grattat Anders Bagge som fyllt år, han har ju sin Saga ifrån oss, från vår Zatzuma kull. Saga har minsann fått det riktigt bra, en aning bortskämd skulle jag tro. Läste i nån veckotidning att han ger hundarna kalvfilé varje dag...stod minsann inte på matlistan du fick av mig Anders !! Skoja bara, hon är ju 7 år och då får man gärna unna sin hund sådan lyx.

Annat än hundarna då...jo Jennifer skall prova att träna för Järfälla Alpina nu på tisdag. De kör för fullt nu vilket inte var fallet när jag anmälde henne för ett par år sedan, då fanns ju ingen snö = (   Men jag får se vad vi tycker , får ju inte bli för mycket heller, hon tränar ju friidorott och rider, men hm...utförsåkning e ju så himla kul !!! Och har man en storasyrra som är utbildad skidlärare vill man ju inte vara sämre.....

Kommentarer
Postat av: Helena

så skoj att ni är tillbaka i bloggen!! då får vi också följa de kommande små valparna...ja herregud va fort det går, hemma hos oss har vi inga valpar längre!!! måste nog komma o klämma lite på de små när ni fått de små och de börjar bli färdiga för att "klämmas" på lite!

ja visst är det underbart skönt med rena och fina hundar som kommer in i huset efter utevistelserna. vilken fantastisk jul och nyår vi fick, vilket vinterlandskap!

Ska nog också få fram mina längdskidor o åka lite uppe vi golfbanan, nu när det börjar bli lite "lagom" kallt.

ha det gott!

2010-01-17 @ 01:25:29
URL: http://www.goldendreams.se
Postat av: Catrin

tack för att man får ta del av vad som händer! Jag går ofta in och ser om det är något nytt. Jag är väldigt avundsjuk på er nu.. Hoppas det blir lagom många valpar och att ni hittar bra hem! Kan säga att man blir lite sugen ;-)

2010-01-19 @ 16:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0