Blir så glad varje dag.....

Vintern ser ut bli den bästa på flera, flera år. Jag bara älskar detta väder och blir glad varje dag  av att det äntligen blivit en vit lagom kall  vinter.

Jennifer provred i Vällingby ridhus i tisdags. Det var en riktigt trevlig häst hon fick, Joy och en bra ridlärare som heter Anette. Hon skall rida i samma grupp nästa tisdag, sedan skall vi bestämma om hon skall fortsätta där eller inte, men det lutar nog åt det.

I måndags fortsatte jag med Sofie på skivstångs- och konditionsträningen nere på friskis o svettis. Ett riktigt bra pass på hela 75 minuter. Och på fredagen provade vi på danspasset. Men jag tyckte nog det inte var lika bra som pulsspinningen o skivstångsträningen. Men det e ju skoj att prova för att lättare bestämma sig för vad man vill fortsätta med.

I torsdags kväll gick jag och Sofie en promenad på isen medan Jennifer tränade med Järfälla alpina. Backen var så fin och jag fick nästan noja på varför jag valt att lämna kvar skidorna i Sälen, hade tveklöst åkt lite själv annars.

 

I lördags tävlade Jennifer i friidrott, 60 m   och höjd. Satte personbästa i höjd vilket så klart var skoj. Själv jobbade jag med tröjutdelning och medaljutdelning till alla tävlande barn. Verkligen en positiv plats att stå på. Men det ingår att man arbetar 3 dagar på ett år för klubben, Hässelby sk istället för att behöva sälja lotter eller  dyl. Jag arbetade ju på Stockholm maraton i somras, även där med tröjutdelningen, (blir nog specialist på det snart : )  men det var ju kanondag att stå där då. Varmt, soligt och alla glada men iof trötta löpare som äntligen kom i mål ! Vilken enorm prestation att springa sådär långt i värmen som var då.

I lördags kväll var vi bortbjudna på middag hos min bror och svägerska, bäst att passa på för sedan när vi har valparna hemma blir det inte så att vi vill lämna dem för länge.

Har även denna vecka haft ett par valpintressenter hemma. Nu får vi bara hoppas att det räcker så att alla får det de helst vill ha i fråga om tik eller hane.

Kitty ser så tjock ut att jag aldrig haft någon tidigare vad vi kan påminna oss om  som varit tjockare! Tycker nästan lite synd om henne. Men jag har ändå tagit med henne ut på en del promenader i krokarna och hon hänger så glatt med. Mest roligt var det nu på kvällen då jag o Jennifer och hundarna var nere och släppte dem alla lösa i hundgården. Hon var så nöjd med att trava omkring i den fina snön och var nyfiken att kolla läget då de andra busade runt. På hemvägen tänkte jag hon kunde få gå lös. Vad gjorde hon? Jo hon fick syn på två harar och rusade i full galopp efter de här två hararna upp i en lång backe. Hur katten orkade hon det?? Hon kom givetvis tillbaka då jag ropade på henne, men hade väl aldrig kunnat tro att hon skulle orka göra detta just nu med sin jättestora mage. Vi har känt lite sparkar också, det e så spännande dagarna innan.

 

Jag, Jennifer & Sofie var nere vid Brunnsviken och gick på isen idag med de andra hundarna som inte skall ha valpar. Vi hade med oss matsäck och satt på en brygga och år vår lunch. Massa folk som både promenerade, åkte långfärrdsskridskor och längdskidor i det härliga vädret. Lite sol och 15 grader kallt o en massa snö, vad mer kan man begära?

Nu har vi gjort helt klart i valprummen, valplådorna står bäddade o klara, nagellacken,handdukar, vågen m.m. står redo. Hoppas nu bara att allting kommer att gå bra också ! Denna veckan får vi ta dagen som den kommer, vet ju aldrig när det blir dags för valpning. Kitty som vi trpr ligger närmast i tiden sover med oss i sovrummet redan nu.

 

 


Kommentarer
Postat av: Helena

mysiga vinterbilder!

väntar med spänning på vad det är i denna tjocka Kittymage!!!!!ojojoj

Herman är väl omhändertagen här hemma...........har fått en bra plats i köket!!hihihi

2010-02-01 @ 18:33:23
URL: http://www.goldendreams.se
Postat av: Inga-Lill Ullgren

Hej!

Sitter och läser bloggen, vist är det härligt med snö,är väldigt spänd på att få höra om de små valparna har kommit till värden.

Hälsningar Inga-Lill

2010-02-03 @ 20:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0