Bara två veckor kvar !!

Tiden går så fort, tycker inte det var länge sedan vi hade två dräktiga tikar och nu har tiden gått så att det bara är 2 veckor kvar innan de flyttar hem till sina familjer! Förra helgen var alla här på besök och fick umgås med valparna.  Det gavs tillfälle till att fråga om sådant som man kan behöva svar på och vi gick igenom lite viktiga punkter.
Jag skall lägga försäkringarna i god tid så att de alla är fullförsäkrade innan de hämtas hem.

Förra lördagen var vi på melodifestivalen och nu i onsdags var vi på Circus och såg Björn Skifs. Bägge sakerna var jättebra och minnesvärda.

Valparna sover inne i hundrummet på nätterna men på dagen då vi rör oss mycket i köket är de där. En dag då solen sken så tog vi ut dem och gav dem lunch utomhus. Men de verkade frysa så mycket så det blir nog inte så mycket mer av det.

Snön börjar smälta bort så smått, men det är mycket soms kall bort så det tar nog lite  tid.

 

Via mitt jobb fick vi möjligheten att kanske låta en av våra kommande valpköpare vara med i en serie som handlar om att köpa/ha hund. Man skall följa  en familj från det att de hämtar sin valp och sedan följa upp den både med sådant som går bra men kanske även annat som inte går lika bra.

Hundcoachen Fredrik Steen skall följa upp valpen och de får all hjälp de behöver av honom. Vilken chans  jag skulle tagit den direkt!!

Det är tv 4 förkväll som skall ha dessa programinslag. Börjar torsdag ¼. Patrik & Lizza skall vara där på intervju imorgon. Jennifer vill ju gärna att de väljer valpköparen från oss så att de kommer hit och filmar från Strix televison.

Valparna äter numera 3 gånger per dag. De blir klippta på klorna 1 gång per vecka och är lika snälla som sin mamma Kitty.

Till helgen är det hundutställning i Högbo bruk, så jag har tagit kompledigt fredag för att trimma hundar! Och bade dem så klar. På söndag skall Jennifer tävla i Huddinge , friidrott. De skall springa 60 m och hoppa längd. Sedan på kvällen blir det ”vuxenkalas för släkten. Jennifer har ju fyllt år. Vi blir 12 personer . Sofie har planerat ihop en meny så det blir till att handla imorgon eftesom vi är på hundutställning hela lördagen. Men jag kan ju inte bara stå och trimma imorgon, så det blir säkert bra med att åka och handla.

Jag och tjejerna var och tränade på gymmet på SKk rätt sent på kvällen. Men det var jättebra förutom att löpbandet verkade trasigt. Men det finns en massa annat att göra så vi var rätt nöjda med kvällen när vi kom hem nyduschade och nytränade.

 

Imorgon kväll är det dags att sova till lets dance…jag fattar inte varför, men jag sitter och vill titta på programmet, men av nån anledning så klarar jag det inte utan jag slocknar i soffan i ett tidigt skede! Märkligt att inte kunna hålla sig vaken när jag faktiskt vill se programmet......

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0