våren tar tid på sig......

Hm...idag har jag försökt hacka bort isen på vår garageplan, slet med det en bra stund men egentligen syntes det inte så mycket = ( Men nu vill jag slippa sandiga hundar, jag vill att allt grus skall sopas bort från parkvägarna och att det torkar upp och att vitsipporna snart börjar blomma...jag längtar helt enkelt efter våren!! Veckan som varit har varit full av trasiga prylar...först gick Volvons temperaturmätare sönder så vi fick ha den hos verkstan i 2 dagar. Blir lätt problem när vi bara har en bil och Volvon dessutom är hundbilen. Den är inte ens ett år gammal bilen så då tror i alla fall jag att den skall hålla, men icke.....tur allt går på garantierna. Som det inte räckte med det så gick även tvättmaskinen sönder.....man märker hur mycket man tvättar när den är avstängd under några dagar- Men tur nog så gick den att reparera. Vi har haft barnkalas för Jennifer, mest hade hon bjudit sina klasskompisar och 2 av dem var killar varav den ena Jennifers Hugo. Jättegoa ungar som gärna lekte med våra valpar. På kvällen somnade valparna "ovaggade". Jag har varit på ett seminarium som handlar om att leva med vargar och att tolka hundarnas signaler. Sofie har fått ja ifrån sin skola att åka och göra sin praktik inom socialarbetet men i Peru, till hösten! O ch så har hon fått fast arbete på Icas godisavdelning varannan helg. Efter många turer fram o tillbaka har vi idag till slut enats om vilken valp som får stanna hos oss, det blir Paddan! Hon som är Stellas valp och ensam i kullen och som var med oss till Sälen på sportlovet. Tv 4 kommer hit nu och skall filma när Ozzy hämtas. Hussse Patrik och matte Lizza kommer sedan att bli filmade varje vecka och visas på tv 4 programmet förkväll varje torsdag ända fram till sommaren. Skall bli jätteskoj att kika på och de har fått en väldigt framåt och ganska tuff valp i kullen.

Valparna är så söta allihopa och det är svårt att tänka att de snart skall flytta hemifrån. Men det komem de klara galant, dels har de alla fått bra familjer men så verkar de kraftiga och fina. Veckan kommer nog gå fort, snart e det påsk! = ) Och förhoppningsvis ...kanske....en vår???

Kommentarer
Postat av: Oli & Luc

Va söta valpar!!!

2010-03-29 @ 02:05:49
URL: http://seko.blogg.se/
Postat av: Åsa och Johan

2 dagar kvar...Längtar efter Saga!!

2010-03-31 @ 18:32:06
Postat av: Helena och Mozart

ja herregud, sand ja..vi har en hund och ett grustag i hallen varje dag, kan tänka mig hur det blir hos er med ett gäng hundar, hujeda mig :)

Verkligen söta valpar. Vi var på vippen att skaffa en Coton de Tulear, men ångrade mig snabbt när jag läste detta. "Skäller ofta, vill inte vara ensam hemma, rastlös, vaktinstinkt"..helt motsats till Mozart, tror aldrig att vi kan ha en annnan hund än en Golden..hahaha snacka om bortskämda. Så vi hör väl av oss i framtiden när det är dags igen :)

Ha en bra påsk. Mozart drömmer redan om prinskorvar:)/Helena och "Mozze"

2010-04-01 @ 12:01:08
URL: http://www.mozart.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0