tiden rusar iväg....

Nu är goldentjejen redan 6½ vecka och welshpojkarna fyller snart 6 veckor redan. Vilket ös det är i valphagen numera de roar sig med allt möjligt skoj för att sedan somna som klubbade oxar. Klart charmiga och då de bara är 3 så lär man ju känna var och en en hel del.

2 av valparna har fått jättefina hem, det glädjer oss då det är så viktigt för valparna och oss att de hamnar i bra familjer. En av hanarna har vi inte hittat hem till ännu, i alla fall ingen som bestämt sig riktigt. Vi hoppas det finns en familj som vill ha en fräkning liten welshkille att pyssla med = )

I morgon kommer Sofie hem från att ha varit i New York i 10 dagar, hon har säkert massa att berätta. Och så har våra badrumsrenoveringar satt igång, både hemma och i Sälen. Det skall bli kaklat nu, så till jullovet när jag  och familjen åker till Sälen så skall vi få se hur det blev. Spännande ! Vi har funderat en tid på att göra det, men någon gång måste man ju ta ett beslut vad man vill prioritra eftersom vi liksom många andra knappast är gjorda av pengar. Men med de här Rot avdragen så finns i alla fall en liten möjlighet så vi tog beslutet och nu har det börjat = )

Jag skall ta lite nya bilder på våra fräkniga gossar så ni får ta del av hur fina de är !

Kommentarer
Postat av: Anette

Hej!Ja.. de är bedårande söta de små prickiga gossarna! Hoppas den 3:e också snart får ett passande hem.Pssst... var det inte köket som skulle kaklas också.. ;-)Ha det gott =))

2010-11-02 @ 22:24:45
URL: http://www.goldmine.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0