påsk

Våra valpar blir mer och mer livliga och är väldigt sällskapliga av sig. De är så söta så man blir så himla lycklig över att få vara dem nära, pussa på dem eller  bara ha dem i knäet en stund. Kanske inte så där jätteskoj när man vaknar på morgonen och inser att de har både kissat och bajsat i "typ massor", men så snart man röjt upp och torkat rent har man glömt det och kan bara njuta av dem. Ibland kära valpköpare skulle ni se hur det ser ut här...hm....då skulle ingen bli avundsjuk. Men å andra sidan, valpar ksisar och bajsar så det är som det skall vara ändå. Men visst blir det mer och mer jobb särskilt nu de två sista veckorna innan de blir flyttklara. Idag har det varit så fint väder att vi haft dem ute en liten stund, vi hoppas det fortsätter så så att de får vara ute i solen en liten stund och upptäcka världen utanför valplådan. Vi jobbar alltid mycket på att ta ut en elelr ett par valpar från flocken för att de skall få uppleva ltie vardagsbestyr. När jag går in i badrummet på morgonen tar jag med ett apr valpar in dit. Då får de höra en dusch, de får höra när jag borstar tänderna, målar mig, kanske fönar håret eller spolar i toaletten. De tycker att allt i badrummet är jättespännande. Föra hösten då vi hade welshvalparna (3killar) gick en av dem alltid in i själva duschen och kissade, smart val tycker jag istället för att bara sätta sig mitt på golvet. Han heter numera Olle den valpen som var så smart.
Idag har vi haft några valpintressenter på besök imorgpn  är det påskafton så då har vi inga besäökare, men på söndag är det dax igen för några att få komma hit och hälsa på.
På valpborg har vi valpträff för de 3 welshgrababrnea och dagen efter planerar vi "öppet hus" för  valpköparna till goldenvalparna och welshvalparna. Skall sätta oss o planera tiderna så får vi hålla tumamrna för fint väder då.
Vi har en goldentik kvar att finna hem till, när det gäller welsharna har vi  nog ett par valpköpare för mycket...sä'rskilt om vi bestämmer oss för att spara en tik kvar hemma på kenneln. Har redan börjat fundera på namn...Märta eller Vinna  ligger bra till just nu. Men vi har ju inte bestämt oss ännu förstås.

Har tagit några bilder på valparna, det är först de tre grabbarna och sedan de tre tjeerna.


Grabbarna
Tjejerna

Kommentarer
Postat av: Helena

äntligen får jag se hur de små ser ut, guuud så fina de är :)) tiken i mitten är som jag ser Nelli när hon var så liten....vill krama!!!!!

2011-04-23 @ 07:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0