våra goa valpar

Tiden går fort och de utvecklas för varje dag. det är lugnt i goldenlådan medans welsharna håller låda även på nätterna ......Vad månde det bliva? Men så brukar det vara om man jämnför två raser och det brukar hålla i sig, goldisar är lite lugnare än welshar där det är mera fart och fläkt tycker vi.

Igår klippte vi klorna igen, det börjar gå bättre även på de små röd-vita nu. Men visst vänder de och vrider på sig så mycket nu deras små kroppar kan, och då r de minsann hala som ålar. Men skam den som ger sig, och det går som sagt bättre nu, de har "börjat gilla löget" så att säga och snart blir det en vana, en gång i veckan klipper vi deras klosr, något vi gör även på alla våra vuxna hundar.
Det var avmaskning också men det var det inga problem med.

Idag, måndag har de för första gången fått äta välling. Det gick över förväntan och även om de doppar både tassar och nos i maten så kommer nog det mest i magen till slut i alla fall och det smackades gott i både welshmatskålen och i goldisarnas vällingskål.


Nu har vi döpt valparna oxå.
Welshvalparna kommer få heta följande: Yellows guest in , gäller ju alla men med tilläggen: Knighton, Barry, Caerphilly, Kidwelly, Carmarthen & Gwynedd. Samtliga är orter i Wales där welshen härstamamr ifrån.

Goldisarna är vår q-kull och vad ligger i tiden bättre än Quinoa? Så det får bli Quinoa-Quick,Quality,Queen,Quite & Quiz.


Kommentarer
Postat av: Annelie W

Härliga Q-namn på härliga goldenvalpar! men kanske lite svåra vid inkallning, så nu grubblas det på smeknamn...

2011-04-04 @ 16:41:14
Postat av: helena

härliga namn på de alla ;) De börjar ta form de små, de blir väl bara goare o goare förstår jag! o snart får vi kankse träffa dem ;) Läääängtar!!!!!!!!!! o efter Nelligumman <3

2011-04-04 @ 16:55:22
Postat av: Cilla & Co

Kul med lite actionbilder!

2011-04-04 @ 21:23:25
Postat av: Anna Hallbom

Åh gud vad fina namn på Welsh valparna! Kram/ Anna

2011-04-07 @ 15:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0