6 veckor och tiden rusar iväg

Nu börjar det bli full fart på dem och de orkar leka längre och längre innan de till slut somnar nästan mitt i leken. Mamma Elsa har börjat leka & busa med dem vilket är suveränt bra för att verkligen lära sig hundspråket. Även kusin Vinna leker med dem en hel del och får verkligen känna sig som storasyster,. Alla valparna har fått sina familjer, men inte förrän senast 21/12 kommer vi meddela vilken valp som får flytta vart.. Det är nämligen så att vår veterinär kommer hit den 22/12 för att besikta dem. Då har vi alltid gjort så att vi meddelar vem som får vem innan hon kommer på besök. Detta för att OM det skulle vara något fel på någon av dem så är det inget vi känner till då vi placerar ut dem. Det känns mest rättvist så och vi tittar ju mer på hur valpara är till sättet och efter att ha träffat er alla har vi nog en uppfattning om er och försöker så långt det är möjligt placera rätt valp i rätt hem. Men ibland kan det hända att en valp kanske har ett blåsljud på hjärtat, eller något annat fel som vi inte känner till eller har märkt och då är det inte rättvist om vi inte fördelat dem senast dagen innan veterinären besiktar dem. Nu brukar det tack och lov inte hända så ofta men det kan ju trots allt inträffa. Fick jättegoa bilder på valparna idag, se själva....visst e de verkligen jättefina !! = ).- Mamma, vakna nu, jag vill leka!- Vi har lyckats väcka mamma nu!!
Tålmodig mamma!Sova vidare!Mys med mamma!!
Så här kan man ju också använda BIA-bädden, men skönt kan det väl
inte vara. Man ska väl ligga i bädden ändå!

Kommentarer
Postat av: kari

Kjære Irene:)

Dette var utrolig søte bilder!! Vi gleder oss masse til en av disse skjønne små blir en del av vår familie:)-Skjønner at dere gjør det aller beste for dem nå, og det setter vi pris på.

Kari

p.s så store de er blitt:)

2011-12-15 @ 15:41:05
Postat av: Viveka

De blir ju bara gulligare och gulligare.

Och efter att ha sett dem i deras hemmiljö är jag också helt säker på att de inte kunde ha fått en bättre start i livet.

Viveka

P.S. Jag ser verkligen fram emot att få hem en av de små guldklimparna. Kan knappt vänta...

2011-12-15 @ 19:03:08
Postat av: term papers

Their age requires from them to be really cheerful and curious


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0