snö ute

Nu är vi 7 veckor gamla och redan chipmärkta. De som äger pappan har varit här och kikat på valparna och de tyckte att alla valparna var så öppna och trevliga och det instämmer vi helt i. Pigga nyfikna och framåt !
Ibland tar vi ut dem en liten stund och de är nästan för modiga.....vågar röra sig på hela tomten och utforskar den ordentligt. De äter riktigt bra och filen  som de nu fått börja med går ned i ett nafs. Jag vet att flera valpköpare redan anmält sig till valpkurs vilket är väldigt bra då kurserna så snabbt blir fulla. Om en vecka är det dags att valparna får flytta till sina egna familjer och Elsa hem till sin familj. Jag tror hon är efterlängtad men hennes husse och matte har ju varit här några gånger och lånat med sig Elsa för en långpromenad vilekt alla inblandade uppskattar.
Här nedan kommer några bilder på när valparna får sin kvällsrastning ute och hur de upptäcker nya saker för dem hela tiden = )

Kommentarer
Postat av: caroline

DE ER SÅ SØTE NÅR DE LEKER I SNØEN! JEG GLEDER MEG TIL Å HENTE VÅR VALP, SLIK AT VI KAN LEKE I SNØEN HER I VÅR HAVE OGSÅ.

GOD JUL TIL ALLE

2011-12-22 @ 11:29:41
Postat av: Mona

Herlige,så mye nytt å oppleve hver dag. Vi teller dager til vi henter henne.God Jul.

2011-12-23 @ 01:48:00
Postat av: essay

These dogs like snowy weather really very much as I see!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0