Vår första jul


Nu har valparnas första julhelg passerat. Och det blev minsan en hel del äventyr för de små. Först så lånade vi ut mamma Elsa så hon fick komma på hembesök till sin familj under några timmar. Det var ju julafton så det var ju klart hon skulle få göra ett besök hos sin egna familj. Elsa bor ju bara 5 minuter ifrån oss så det är ju inga problem med att promenera dit bort. Hon är ju med oss numera på alla promenader. Hon har sinat jättefint samtidigt som hon så klart är lite smal, men så blir det ju ofta när man sinar dem. Men sedan blir de ju minst lika fina igen när pälsen kommit tillbaka vilken de oxå fäller ut helt och hållet.
På julafton var vi i Täby så alla valparna fick åka bil. Där placerade vi valphagen i gästrummet och valparna var lika nöjda med det som de är hemma, de var jätteduktiga helt enkelt. De fick springa lösa på den stora inhägnade tomten och de var så nöjda med både mat och buslek ute. Så ingen kan ju säga att våra valpar inte blir väldigt socialiserade under sin uppväxt på vår lilla kennel!
Bilderna höär nedan är tagna på julaftons morgon då vi hade alla valparna lösa i köket. De har verkligen jättevasa tänder numera ! Men tar man upp dem var och en så vill de bara mysa och pussas om vartannat. Skall kanske inte skvallra....men idag hade vi en valp i sängen oxå, Sofie låg nämligen och pluggade och hon ville ha en valp att klappa lite på. Oj så glatt hon viftade på svansen, det var tik nummer två som fick den äran...Vivekas = )
På onsdag är det dags att lämna hem både Elsa och alla valparna. Så tomt det kommer bli, eller nja kanske inte, vi har ju 7 vuxna hundar hemma förstås och vi skall ju packa och ge oss av till Sälen för att vara där i en vecka, alla vi och alla våra 7 hundar ! Vi skall ju lämna ifrån oss Dali tillbaka till kenneln i Danmark nu i Januari så det skall bli xtra mysigt att njuta de här dagarna med alla hundar och inte minst Dali som vi haft i 4 år nu!

 


Kommentarer
Postat av: research papers

You have really woderful puppies - my congratulations!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0