bilder...hm.....

eller snarare avsaknad av bilder.....Jag hade planerat lägga in ett par söta bilder på ett par runda mammamagar, ett på welshen Nelli och ett på golden Stella. Men....det ville sig inte riktigt. Sannolikt mest berodende på att vi befinner oss på semester i Sälen och har inte lika stora möjligheter att fixa med datan, hemsidan, bloggen etc. härifrån....Viljan fanns men det räckte inte till, tyvärr. Får återkomma framöver, men då får vi nog ta nyare bilder, det händer så fort nu när magarna blir rundare för varje dag som går. Nelli är ju så klart hemma hos sin matte o husse och Stella fick inte heller följa med hit till Sälen denna gången. 
Men de blivande hundmammorna mår bra och allt är som det skall. När vi kommer hem igen är jag säker på att jag kommer känna små söta goldensparkar i mamma Stellas mage. Vi e tillbaka om en vecka så då hoppas jag kunna få in någon bild i alla fall = ) Ha det gott !

japp...nu vet vi.....

Både Stella och Nelli är helt säkert dräktiga ! Nu ser vi med spänning fram mot valpningarna så vi får veta vilka det är som finns i magen. Att det är valpar vet vi ju, men vilket kön blir det på dem? Hur många är det? Kommer allt att gå bra? Hur är Welsharna tecknade undrar vi ju oxå över?  Ja det stämmer verkligen det där med att inget är som väntans tider....
Idag blev vi uppringda av Svantes trevlige husse, han berättade att Svante, alltså pappan till Nellis valpar, hade ställts ut i Norge igår och tagit Certifikat & blivit bäst i rasen och därmed även Nordisk utställningschampion ! Blir ju skoj att få in även det i valparnas stamtavlor framöver. 

RSS 2.0