1 vecka gamla lite drygt.....

Allt är frid och fröjd i våra valplådor. Mammorna sköter sina valpar som efter skolboken. Goldenvalparna är som i det vuxna livet små matvrak allihopa och har ökat i vikt med rekordfart.  Och som man kan förvänta sig så är det mera liv och rörelse i welshlådan.
Egentligen skulle det varit 6 dagar mellan de här två kullarna, men den ena tiken gick över tiden och den andra valpade lite tidigare istället så nu skiljer det bara en enda dag emellan dem. Tror de kommer få  jätteskoj om några veckor då de kan gå tillsammans i valphagen.  
Nu har det kommit ett återbud så som det ser ut just nu söker vi efter en tävlingsintresserad goldentikköpare och en likadan welshhaneägare. Om goldentikarna blir lika fina som sin storasyster paddan så vore det ju kul om någon kom till någon med  ett visst utställningsintresse, men allra allra viktigast är att det handlar om aktiva ,bra hem där valparna verkligen blir en del av familjen.
Se så de mumsar i sig med mycket god aptit = )


Bästa huvudkudden måste ju vara ett varmt ,mjukt syskon?

 
Mamma Nelli kollar läget bara.

När valparna tycker det är varmt så sprider de sig, när de tycker det känns lite kyligare ligger de istället tätt intill varandra.


Vi har börjat klura på lite namn, goldisarna är en q-kull  och  welsharna blir i sedvanlig ordning olika ortsnamn i Wales varifrån rasen härstammar.

Talade av helt andra orsaker med veterinär Sanna idag  för hon kommer ju hem o besiktar dem dagarna innan de är 8 veckor gamla. 8/5 för goldisarna och 9/5 förwelsharna blir de flyttklara från oss,

Kommentarer
Postat av: Cilla & Co

Härligt att det går bra. Ser fram emot fler bilder.

2011-03-22 @ 22:45:46
Postat av: Helena

Åh vad roligt med bilder, alla ser fantastiska ut! Längtar efter Nelligumman så mycket men är glad att hon är en god mor för sina underbara valpar. Ser fram emot den dagen vi får återses o valparna både i goldenlådan o welshlådan blir väl bara sötare för var dag:) ge en bamsekram till min gumma :)

2011-03-23 @ 00:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0