framåt valp !

Idag hörde jag plötsligt att en valp illvrålade så jag rusade in i valprumemt och vad fick jag se....jo en av welshvalparna var på väg att klättra ut från valplådan! Har aldrig hänt tidigare att en så ung valp ens provat att klättra över, men den lyckades dessutom landa på andra sidan valplådan! Ja, man upphör aldrig att förvånas.

Welshvalparna väger nästan 1 kg nu och goldisarna 1½ kg.

Nu är goldenvalparna så mysiga, när man är hos dem och stoppar ned huvudet i valplådan "går" de fram till ansiktet och nosar och sniffar på oss, så kontaktsökande redan nu!

Sofie klippte klorna på dem idag alla valparna. Welsharna är som väntat helvilda och sitter inte still många sekunder, goldisarna är även de  som väntat mycket lugnare och sitter snällt i knäet medans de får sina klor klippta.   Vi klipper dem 1 gång i veckan så de blir vana vid det och som våra valpköpare enkelt kan fortsätta med hemma att klippa klorna 1 gång i veckan.

De skiljer ju bara en dag mellan kullarna men de är så olika till sina sätt redan nu vilket är intressant att följa så här. Om en vecka är det dax att göra första avmaskningen på dem och några dagar senare att börja få käka  välling.

Kommentarer
Postat av: Helena

ojojoj...Nelli har fullt upp nu då med sina små att se till att hålla ordning på dem!! hahahahaha....guuud va vi längtar att få träffa dem alla! ge alla en bamsekram

2011-03-28 @ 09:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0