Stella har fått sina valpar

Stella har fått 1 hane och 4 tikar, natten mot söndagen. En fin kull där den minsta vägde 485 gr och den största 515 gr. Ganska stora med andra ord. Stella pysslar med dem och är så noga med att putsa dem att vi nog aldrig haft en hundmamma som varit så noggrann med sina småttingar. När hon fick sin förra kull som bara bestod av Paddan trodde jag hon lade ned så mycket energi bara för att det bara var en valp. Men hon pysslar minst lika mycket med de här och då är de ju  5 stycken denna gången. Blir de lika fina och trevliga som sin storasyster Paddan så kan man inte vara annat än nöjd. De äter och sover och har riktigt runda fina magar. Stella har väldigt mycket mat så hon får bara äta filmjölk och strösocker nu tills mjölkproduktionen och valparnas aptit kommit mera i fas. Vi vill inte riskera mjölkstockning i onödan.
Man kan sitta en timme och bara titta och lyssna.Det är så fantastiskt att få uppleva de fina valparna så här. Om 8 veckor är de flyttklara, helt otroligt att tänak just nu att de kommer växa upp så snabbt.
Väldigt många har hört av sig sedan vi lade in att vi väntade valpar, det känns bra för då vet vi att alla komemr komma till bra hem när de är 8 veckor gamla.
Ungefär en gång/ vecka kommer det komma in nya bilder på vår q-kull.  Och som sagt, det röda är nagellacksmärkningarna bara.

Kommentarer
Postat av: Helena

Åh, vad gulligt, och jag hade rätt, jag gissade på fem stycken ;)

2011-03-13 @ 23:32:01
Postat av: Annelie W

STORT GRATTIS till Stella och alla andra i er skara av hundar, mattar och husse!

Vi väntar med spänning på att få se de nyanlända!

2011-03-14 @ 06:29:13
Postat av: Anonym

STORT GRATTIS till Stella och alla andra i er skara av hundar, mattar och husse!

Vi väntar med spänning på att få se de nyanlända!

2011-03-14 @ 06:31:55
Postat av: Åsa och Saga

Grattis till Stella och resten av flocken! Roligt att alla verkar må bra!! Ha så mysigt med de små!

2011-03-14 @ 15:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0